• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Euthyrox Regl gecikmesi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Carmen_

I’m waiting for the miracle 💫
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
4.982
4.794
373
Merhaba hanımlar kısaca özet geçeceğim, 2 senedir çocuk istiyoruz herşey normal olmasına rağmen henüz olmadı. Geçen ay gittiğim doktorum benim haşimato ( tiroidimin az salgı yapması) hastalığım olduğunu söyledi ve bana euthyrox verdi, bu ilacı bir aydır kullanıyorum, fakat benim her zaman düzenli olan günü gününe gelen reglim bu ay ilk defa 3 gün gecikti. Evet çok fazla denedik ama Hamile olma ihtimalim olduğunu sanmıyorum çünkü hiçbir belirti (bulantı, baş dönmesi vs) yok. Ben ilaca yoruyorum belki hormonlar şaşırdı bu ay ondan gecikti. Yoksa 2 senedir olmayan şey bu ay mı olacak ☺ Bilgisi olan varmı acaba tiroid ilacı regl gecikmesi yapar mı?

Son düzenleme:
Bu arada ara ara regl sancısı gibi sancılar da geliyor, tamam gelecek herhalde bu sefer diyorum ama olmuyorum. Sonra geçiyor sancı. Hiç böyle olmamıştım.

Hamileliğin ilk dönemlerinde hemen baş dönmesi miğde bulantısı olmaz genelde 😊
Bende haşimato hastasiyim ayni ilaci kullanıyorum bu senin hormonlarini düzeltecek dir muhakkak düzenli kullan.
Belki bi etkisi olmustur adet gecikmende tam bi bilgim yok ama bence sen yinede bir test yap insallah hamilesindir 😊

Hamileliğin ilk dönemlerinde hemen baş dönmesi miğde bulantısı olmaz genelde 😊
Bende haşimato hastasiyim ayni ilaci kullanıyorum bu senin hormonlarini düzeltecek dir muhakkak düzenli kullan.
Belki bi etkisi olmustur adet gecikmende tam bi bilgim yok ama bence sen yinede bir test yap insallah hamilesindir 😊
Test için daha çok erken tabiki bir hafta gecikirse (inşallah 🙏🏻) öyle yapmayı düşünüyorum. Kimi yerde geciktirir, kimi yerde daha da düzenler diyor ama bilemedim bekleyip göreceğiz. Teşekkürler.☺

Bana görede daha düzenler 😊
Yumurtlama gününü biliyorsan cokda bekleme yumurtlamadan 10 gün sonra silikde olsa ilk idrarla yapabilirsin

Bana görede daha düzenler 😊
Yumurtlama gününü biliyorsan cokda bekleme yumurtlamadan 10 gün sonra silikde olsa ilk idrarla yapabilirsin
Takvime göre ayın 14’üydü muhtemelen ama tam emin değilim o yuzden bekleyeyim yanlış olmasın diyorum ☺️

Hiç yokmu euthyrox kullanıp geciken hanımlar? Ya da ben mi ona yoruyorum bilmiyorum.

Neyse yanlış alarm :) erken davranmışım. İlk defa bu kadar gecikmişti de. Belki ilaçtandı.

Bende de boyle sorun var eutirox kullaniyorum adetim gecikti test yaptim hamile degilim ne yapmaliyim yardim edin

Back