Benim resmen adetimi bozdu. Gayet düzenliydi benim. Bugün adetimin gecikmesinin 35. Günü. İlk defa oluyo böyle. Her zamankinden farklı yaptığım tek şey de euthyrox. Demekki herkeste farklı :sCnm ben 5 aydır kullanıyorum hiçbir gecikme yaşamadım tam tersine duzenliyor
Maalesef evet. Bu ilaç ömür boyu kullanılıyormuş. Bırakıldığı Zaman tsh yine yükseliyormuş.Bende 1 haftadır kullanıyorum.tsh dussede kullanmaya devam ediyormusunuz?
bi bebek yapalım dedik neredeyse okumaktan araştırmaktan doktor olacağım.Maalesef evet. Bu ilaç ömür boyu kullanılıyormuş. Bırakıldığı Zaman tsh yine yükseliyormuş.
Öyle oluyo insan valla Artık burada okuduklarımızda doktorlara bile kendi teşhislerimizle gidiyoruz onlara ilaç yazdırmak için ihtiyacımız kalıyo resmen :))bi bebek yapalım dedik neredeyse okumaktan araştırmaktan doktor olacağım.
Ben bide dr un verdiği cevabı beğenmeyince aynı soruyu başka türlü soruyorum yada eminmisiniz öle değilde böle olmasın diyorumÖyle oluyo insan valla Artık burada okuduklarımızda doktorlara bile kendi teşhislerimizle gidiyoruz onlara ilaç yazdırmak için ihtiyacımız kalıyo resmen :))
Ben bide dr un verdiği cevabı beğenmeyince aynı soruyu başka türlü soruyorum yada eminmisiniz öle değilde böle olmasın diyorumkadın en sonunda dedi ki internetten biraz uzak durun
tsh tan başka problem var mı?
Ben de aynen öyleyim. İlla aklımdakini duymam gerek :) bana da doktor Google dan teşhis yapmayın dedi
Başka problemim yok çok şükür. 2 ay önce tsh 6 idi. Şimdi 2 ye düştü. İlacı düzenli kullanın gerçekten faydasını görüyo insan. Sizin tsh nasıldı.tsh tan başka problem var mı?
Benim sırasıyla 2-3-3-4-5-4 küsüratları hatırlamıyorum bu şekilde çıkıyor birkaç kez yaptırdım mayıstan beri.ama t3 ve t4 normal antikorlar normal.madem gebelik istiyorsun o zmn ilaç dedi dr.Başka problemim yok çok şükür. 2 ay önce tsh 6 idi. Şimdi 2 ye düştü. İlacı düzenli kullanın gerçekten faydasını görüyo insan. Sizin tsh nasıldı.
Evet gebelik için 1,5-2 tavsiye ediyorlar. Ben ilacı kullandıktan 1 ay sonra 6dan 2ye düştü. Düzenli kullanın düşer mutlaka değer istenilen seviyeye.Benim sırasıyla 2-3-3-4-5-4 küsüratları hatırlamıyorum bu şekilde çıkıyor birkaç kez yaptırdım mayıstan beri.ama t3 ve t4 normal antikorlar normal.madem gebelik istiyorsun o zmn ilaç dedi dr.
siz adımı atmışsınız bu da önemli. değerleriniz düzelince olur inşallah. forumlarda okudugum kadarıyla stres yapmamak çok önemli. insanlar o kadar stres yapıp sürekli düşündüklerinde değil akıllarına getirmedikleri beklenmedik anlarda hamile kalıyorlar. ne kadarlık evlisiniz ne zamandır düşünüyorsunuz bebek?Sabah gözümü açtığım gibi önce onu içiyorum.tsh düşerde işte sonuç ne zaman alacağız beklemek zor.
3.5 yıllık evliyiz yaklaşık 5 aydır istiyoruz bebek.o akıla getirmeme olayına katılıyorum ama ben yapamıyorum maalesef.siz adımı atmışsınız bu da önemli. değerleriniz düzelince olur inşallah. forumlarda okudugum kadarıyla stres yapmamak çok önemli. insanlar o kadar stres yapıp sürekli düşündüklerinde değil akıllarına getirmedikleri beklenmedik anlarda hamile kalıyorlar. ne kadarlık evlisiniz ne zamandır düşünüyorsunuz bebek?
Merak ettim adet oldunuz mu son durumunuz nedir bende 6 gündür kullanıyorum ve adetim geciktiBenim resmen adetimi bozdu. Gayet düzenliydi benim. Bugün adetimin gecikmesinin 35. Günü. İlk defa oluyo böyle. Her zamankinden farklı yaptığım tek şey de euthyrox. Demekki herkeste farklı :s