Euthyrox kalp atışlarımı hızlandırıyor :(

agustos72

Mucizem kızım 💕
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
14.298
15.593
823
hamilelik için hormon testine gittiğimde tsh yüksek çıktı 10 ve endokrinolojiye gittim oda bana euthyrox verdi günde 2 kere.
1 hafta kullandım sonra sol göğsümde şişlik oluştu acıyodu ve kalbim çok hızlı atmaya başladı geçen hafta salı günüydü bu.
perşembe günü dr gittim tekrar kansızlık varmı diye kan testi istedi orda herşey normal çıktı sorun yok dedi
bi kaç gün ilacı içme sonrasında 1 hafta günde 1 tane iç sonra 2 tane dedi yavaş yavaş doz yükselsin dedi.
pazar gününe kadar hiç içmedim ve etkiler geçmişti pazardan beri günde 1 tane içiyorum ama bugün yine kalp atışlarım değişti bacaklarımda halsizlik var napcağımı şaşırdım.
ilacı bıraksammı yoksa devam etsemmi sonra düzelirmi

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun...
ilacını sakın bırakma cnm... doktoruna gene bi danış tsh değerlerine bakılsın belki dozu fazla gelmiş olabilir ondan çarpıntı yapmıştır!

bu etkilere rağmen bırakmiyimmi daha kötü olur diye korkuyorum senin varmı böyle bir sorunun

ben bi senedir hipotiroidi hastasıyım. ben levotiron kullanıyorum. ilacımı kullanmazsam hamile kalamazdım ve hamlelikte düşüğe sebep olabilirdi.

sendeki ne tür bi hastalık bilmiyorum ama doktoruna danışmadan ilacını bırakma derim...

benimkide tiroit değerim 10 çıktı hamileykende kullanabilirsin dedi hatta ömür boyu kullanman gerekiyo dedi

benimkide tiroit değerim 10 çıktı hamileykende kullanabilirsin dedi hatta ömür boyu kullanman gerekiyo dedi

Benim de kalp atışları hızlanmışti, doktor kardiyolog yönlendirdi, kalp sağlam çıktı,dozu 50 den 25 e indirince problem kalmadı.25 düşük gelirse doktora 37.5 için sor bence.

Son düzenleme:
Benim de kalp atışları hızlanmışti, doktor kardiyolog yönlendirdi, kalp sağlam çıktı,dozu 50 den 25 e indirince problem kalmadı.25 düşük gelirse doktora 37.5 için sor bence.

ilaçtan önce kalbimde bi sorun olmadığına göre sağlamdır heralde seninkide aynı ilaçmı

Son düzenleme:
hamilelik nasıl gidiyo bebek sağlıklımı

çok şükür herşey yolunda:) artık paşamızı gelmesini iple çekiyoruz.
tiroid ilacımı hep düzenli kullandım. zaten vücudun üretmediği hormonu dışardan ilaç yoluyla alıyorum.
benim de bazen çarpıntılarım olurdu o zaman doktorum ilacın dozunu biraz azaltırdı...

az kalmış hayırlısyla doğsun inşallah Allah banada nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…