• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

euthyrox 25mg kullanırken adet gecilmesi

GXUXLCEZA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2007
972
6
96
Bursa
6 aydır euthyrox 25 mg kullanıyorum tshım 6 küsür gelmişti.1,5 ay önce troidim 1 e düşmüştü ve ben sonra hiç troidimi ölçtürmedim 6 aydır adetlerim 45 günden 30 güne kadar geriledi ve bu ay 10 günlük gecikme yaşadım troidim düşük olmasına ragmen ve düzenli olarak glukofen 850 günde 2 defa ve euthyrox 25 mg günde 1 defa almama ragmen gecikme yaşamam normalmi henüz test yaptırmadıgım için bunu ögrenmek istedim 8 yıldır bebek sahibi olamadıgım için kendimi heveslendirmek istemiyorum bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi geckme yaşamam normalmı yoksa gebe olabilirmiyim şimdiden teşekkürler

merhaba,
Biz de bebek düşünüyoruz ve doktora gittik TSH değerim 5,6 çıkınca doktor gebe kalmadan önce bu değeri 2,5 ve altına düşürmeliyiz dedi ve ilk 10 gün 25 mg ve sonraki 10 gün 50 mg kullanmak üzere bana euthyrox verdi sonrada kontrole gel bir daha bakalım dedi.. kullanmaya başladım ancak normalde hiç günü şaşmayan adetim bu ay gecikti.. ilacı ilk defa kullandığım için herhalde bünye alışma sürecindedir diye düşünüyorum yabancı sitelerde okuduğuma göre de adet gecikme gibi bir yan etkisi nadir de olsa görülebiliyormuş.. doktorum izne ayrılmış ona soramadım ancak evde laboquick adlı idrar testim vardı ondan yaptım negatif çıktı.. bu ilaç düzenli olan adetimi mahvetti mi?? pazartesi günü kan testi yaptırıcam birde tsh değerime tekrar baktırıcam o zmana anlarız :(

kizlar bende 75mg aliorm bu ilactan fakat benim adet duzenm felaket derecede kotu 1 ay olmadigimi bilirim doktorm bu ilaci adetlerinde duzelicek ve gebe kalabilceksn die verdi bu ay yine 4 gun geciktm bakalim nolck .s gorcez

Back