- 20 Mayıs 2018
- 8
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi Ebraralyaa
-
Hamile kalamamanın nedeni TSH ise hamile olabilirsin düşmüştür çünkü. Bence bi test yap.Selam kızlar ben 2 yillik evliyim cok sukur esimde de bendede bir sorun yok cocuk istiyoruz doktorum bana hormon tahlili yapti tsh yuksek cikti euthyrox 25 mg ilac kullandim bu ay adetim normalde cok duzenli hic aksamaz ama bu ay 4 gun gecti olmadim hala tahlilde yaomak istemiyorum birde yumurtlamanın 3.gununde sut buharina oturmustum bir etkisi olmus olabilirmi hamile olabilirmiyim ? Âyrica doktorumada sordum kullandigim ilac adet geciktirmez dedi ???
O ilaçlar çok etkili aslında. 15 günde ciddi süre.Ilaci 15 gun kullandim dün doktorum tekrar baktirdi ama 3.98 di dusmemis pek
Öyle yapicam artik . Aksam ozel hastaneden bakarlar degil mi ? Calistigim icin hafta ici baktiramam cunkunormalde geciktirmesi beklenmez. hcg verseniz?
Aynen canim oyle yapicam aksam insallah hamileyimdirr :)Adet geciktirmez özel yada devlet hastanesi acilden giriş yaparsan bakarlar en geç 1 saat içinde sonuç çıkar
Selam kızlar ben 2 yillik evliyim cok sukur esimde de bendede bir sorun yok cocuk istiyoruz doktorum bana hormon tahlili yapti tsh yuksek cikti euthyrox 25 mg ilac kullandim bu ay adetim normalde cok duzenli hic aksamaz ama bu ay 4 gun gecti olmadim hala tahlilde yaomak istemiyorum birde yumurtlamanın 3.gununde sut buharina oturmustum bir etkisi olmus olabilirmi hamile olabilirmiyim ? Âyrica doktorumada sordum kullandigim ilac adet geciktirmez dedi ???
0Kaç canım tsh ın? Benimde tsh düşük, t3 ve t4 yüksek ilaç içiyorum dr asla düşene kadar korunun dedi bende korkuyorum 1 2 ay daha korunucam düşene kadar
Canım ben iki kere yaptirmistim ilk once saglik ocaginda sadece troite baktirdim suphelerim vardı kilo alimi vb . Sonuclarim bunlardıKaç canım tsh ın? Benimde tsh düşük, t3 ve t4 yüksek ilaç içiyorum dr asla düşene kadar korunun dedi bende korkuyorum 1 2 ay daha korunucam düşene kadar
0
Canım ben iki kere yaptirmistim ilk once saglik ocaginda sadece troite baktirdim suphelerim vardı kilo alimi vb . Sonuclarim bunlardı
Serbest t3 3.52
Serbest t4 0.79
Tsh 2.84
Bana bi sikinti yok dedi aile hekimi sonra regliken doktorum hormon tahlili istedi ondada boyle cikti devlette yaptirdim bunu
Serbest t3 4.66
Serbest t4 1.09
Tsh 3.96
15 gun ilac kullandim tekrar yaptirdim aynıydı 2 kere icmemistm sadece sonnuc degismemis tekrar 1 hafta snra gidicem
Benim de 3 sene önce öylesine yaptırdığım bir kan testi sonucu tsh 6 çıkmıştı. Endokrin doktoru da bana euthyrox 25 vermişti. Ve yıllardır saat gibi olan adetim o ilaçtan sonra gecikti. Doktora bunu söylediğimde ilacın adeti geciktirmeyeceği aksine düzensiz adeti de düzene soktuğunu söyledi. Kadın doğuma yönlendirdi. Hiç bir sorunum çıkmadı. Bir süre sonra kan testi yaptırdıktan sonra değerim 1 e düştü. İlacı bıraktırdı denemek için. Halbuki bana bu ilacı ömür boyu kullanacağımı söylemişti. İlacı bıraktıktan sonra adet oldum. Doktor da şaşırdı. İlk kez karşılaşıyorum. Demek ki bazı bünyelerde farklı etkileri olabiliyor dedi. Muadili T ile başlayan bir ilacın belki daha faydalı olacağını söyledi. Kullanmak istemedim. Şu an ilaç kullanmadığım halde yüksek çıkmıyor. Demem o ki bazı bünyelerde Adet gecikmesi yapabiliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?