Eurovision da hadise çikaracağiz

shekr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
350
4
118
43
İstanbul
Daha önce bu konu açılmışmıydı inanın ona bile bakamadan mutluluktan kendimi tutamayıp yazmaya başladım arkadaşlar eğer açıldıysa özür dilerimm

Eurovision 2009 da ülkemizi nihayet sevgili Hadise temsil edecek..Sesiyle showuyla hemen hemen hepimizi etkisi altında bırakan mütevazılığıyla artılarına artı katan mükemmel ses..Biliyorumki gururumuz olacaksın..Sizce kızlar ??:hooray:

şebnem ferahı tercih ederdim.rock daha bir ilgi görüyor. onlara daha yakın bir müzik türü.... neyse hayırlı olsun yine de...şebnem ferah ,hayranı olduğum için belki daha taraflı bakıyorum olaya.....

şebnem ferahı tercih ederdim.rock daha bir ilgi görüyor. onlara daha yakın bir müzik türü.... neyse hayırlı olsun yine de...şebnem ferah ,hayranı olduğum için belki daha taraflı bakıyorum olaya.....

katiliyorum canim sana...
bende sebnem ferah hayraniyim...
onun o essiz yorumu yikar gecerdi ortaligi...

ic camasirlari görünecek skilde giyinirse yine tabiki herkesin gözdesi olur, zaten en cokta o yüzden begeniliyor erkekler tarafindan özellikle.....performansina sarkilarina birsey demiyorum ama sesini begenmiyorum

şebnem ferah gerçekten çok güçlü bir ses ancak eurovisyonda çoğu zaman ses değil show daha ön plana çıkıyor
şebnem bu yarışmaya on gömlek fazlaydı bence, onun kalitesinin anlaşılamayacağı düşüncesindeyim

hadiseye de başarılar diliyorum, ilk üçe gireriz gibi geliyor bana

Sanırım Şebnem Ferah hayranları dolmuş burası :)

bence Hadise çok çok iyi bir seçim, kendisine başarılar diliyorum

selenaycım sende burdasın dmek
bende aynı şeklide düşünüyorum canım hadise süper seçim görsellik show hepsi mevcut hadi bakalım hayırlsı

hala bu yarışmanın mantığını anllamış degilim dogrusu
amacı dışına saptıgını da düşünüyorum siyasi oyunların oyuncagı oldu
fakat bu tarz bir yarışmada bence KARDEŞ TÜRKÜLER gibi bir grup yakışırdı Türkiye ye
illaki batıysa da Hyko cepkin derim sanırım

selenaycım sende burdasın dmek
bende aynı şeklide düşünüyorum canım hadise süper seçim görsellik show hepsi mevcut hadi bakalım hayırlsı

evet ebrulum :) bende buralardayım

eurovision her ne kadar siyasetle bire bir gitse de, yarışmada görsellik, show da azımsanacak yer tutmuyor değil. Ses ve parçanın yetmediğini gördük...

O yüzden Hadise güzel kız ve seyirci nasıl coşturulur biliyor hihoyyyt

şebnem ferah gerçekten çok güçlü bir ses ancak eurovisyonda çoğu zaman ses değil show daha ön plana çıkıyor
şebnem bu yarışmaya on gömlek fazlaydı bence, onun kalitesinin anlaşılamayacağı düşüncesindeyim

hadiseye de başarılar diliyorum, ilk üçe gireriz gibi geliyor bana

Çok güzel anlatmışsınız
Şebnem i anlıcaklarını sanmıyorum
Zaten ülkelere göre oy veriliyor

ic camasirlari görünecek skilde giyinirse yine tabiki herkesin gözdesi olur, zaten en cokta o yüzden begeniliyor erkekler tarafindan özellikle.....performansina sarkilarina birsey demiyorum ama sesini begenmiyorum

aaa sen auuuuuuuu
auuuuu
dine ne lurrr
dinee ne luuurrrrr
dine ne lurrr tutamam kendimi sen çıkardın beni baştannnhihoyyytlülülülülülü

dinlemedin galiba bu şarkısı çok kaliteliii

Daha önce bu konu açılmışmıydı inanın ona bile bakamadan mutluluktan kendimi tutamayıp yazmaya başladım arkadaşlar eğer açıldıysa özür dilerimm

Eurovision 2009 da ülkemizi nihayet sevgili Hadise temsil edecek..Sesiyle showuyla hemen hemen hepimizi etkisi altında bırakan mütevazılığıyla artılarına artı katan mükemmel ses..Biliyorumki gururumuz olacaksın..Sizce kızlar ??:hooray:

mütevazi mi
Hadise petekle aynı tarzda sadece pop şarkıları söylüyor
ne artıları var açık saçık giyinmesinin dışında
hangi sesi mükemmel karga bile ondan daha güzel söyler
Auuuuuu auuuuuuuuuuu

Sertap Erener gibi hem show hem ses beklenecek biri değil hadise.
Sadece showundan girersek gireriz dereceye.
Bence yerinde bir seçim olmuş.
Not;gözaltı torbalarına bir çare bulsun o önce belime dolan diyeceğine:roflol:

Tarkanda ciksa yine Balkan-Ülkelerinden biri kazanacak....bu kesin...
aralarinda anlasiyor bu ülkeler....Kom$iiii - bu sene bize oy versene :delphin:

görsel anlamda güzel secim ama sesi benim hic hosuma gitmiyo cok cirtlak geliyo bana ama ins iyi bi derece alabiliriz... bence banu alkan katilsa daha iyi olurdu hem ses hem görsellik hemde show hepsi bi arada hahahahaha :roflol::roflol:

mütevazi mi
Hadise petekle aynı tarzda sadece pop şarkıları söylüyor
ne artıları var açık saçık giyinmesinin dışında
hangi sesi mükemmel karga bile ondan daha güzel söyler
Auuuuuu auuuuuuuuuuu

petek-hadise ? ben bir alaka göremedim..son albümünü tümüyle dinlemenizi tavsiye ederim çünkü alakası bile yok..ayrıca tarz olarakta biri siyahsa diğeri beyaz bence..canlı performansını izleyen biri olarak sesini çok beğeniyorum ama şu da gerçekki özellikle ing. şarkı söylediğinde...ayrıca mütevaziliğina laf edilmemeli bence ..herşeyden önce kim olursa olsun bizi temsil edecek birini biz böyle değerlendirirsek ayıp olmazmı o bizim temsilcimiz sonuçta..neyse herkesin kendine kalmış ne diyebilirimki...sevgiler...:1closedeyes:

bence hadise süper valla kimse eleştiri yapmasın
bi ses duysak hadi deli oğlan hadi belime dolan... kopkop hepimiz sallanıyoz olduğumuz yerde kimse eyrinde duramıyo
bence çok güzel bi ses ve hadise hep zirvededir ... bence güzel bi seçim

daha iyisi varda bizmi göndermedik eurovizyona ...bence hadise biçilmiş kaftan...alnının akıyla çıkacaktır bu işten..

Eurovision bir şarkı yarışması değil artık. Birbirine komşu ülkelerin kendi aralarında mavi boncuk dağıtmasından başka bir şey değil. Siyasi bir sürü oyun dönmekte. Eurovision'da Ermenistan'a bizden 12 puan çıktı. Akıl sır erdirilecek bir sonuç mu bu? Arkasından ne olduğunu gördük ülke cumhurbaşkanları birbilerini ziyaret etti diyalog süreci başladı filan. Tamam kesinlikle karşıyım ülkelerin ilelebet birbirlerine düşman olmalarına ve sınırlarını kapatmalarına ama müzik evrenseldir. Oylama olayı siyasi oyunlara alet edilmemelidir. Bu sene de bize Belçika'dan 12 puan çıkar herhalde. Pek sevilmeyen İngiltere'de yine sonunculuğua koşuşturur. İngilizce bilenler eurovision'u BBC'den takip etsinler bence daha çok eğlenirsiniz. Terry Wogan'ın yorumları ile kendinizden geçeceksiniz.

Back
X