Saç Rengi ve Saç Boyama Eugene Colors marka saç boyası???

• Konu Sahibi Konu Sahibi BBD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BBD

91-----> 77,3
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
3.677
6.591
398
Kızlar bugün carrefourda gördüm bu markayı, bakır açık sarı rengi çook hoşuma gitti. Ancak boyanın kalitesi ve renkleri hakkında pek fikrim yok. acaba açık mı tutar koyu mu ? yıpratır mı ... akar mı .. =) özellikle bahsettiğim rengi deneyen varsa resim çok yardımcı olur...
kutunun görünümü şu şekilde..

şu tonlarda tutar mı acaba ?

bu da şu anki saç rengim
Eki Görüntüle 322746

resimde hepsi'den erenin saçları süper ötesi. başka bi yolu var mı o tarz soğan kabuğuna yakın bi bakır elde etmenin??

Son düzenleme:
sağol canım cevap için baktım konuya.. o renk baya koyu tutmuş sarımsı görünmesine rağmen ama güzel olmuş =)

peki altın karamel daha mı koyu tutar acaba ?

Rica ederim canim.

Markasi Syoss mu palette mi?
Eger Paletteyse evet bir ton koyu tutar lorealden ama syoss koyu tutmaz. Ikisini de deneyen arkadaslar var. Google'a boya markalarini ve numaralarini yazdigin zaman resimleri cikiyor.

Rica ederim canim.

Markasi Syoss mu palette mi?
Eger Paletteyse evet bir ton koyu tutar lorealden ama syoss koyu tutmaz. Ikisini de deneyen arkadaslar var. Google'a boya markalarini ve numaralarini yazdigin zaman resimleri cikiyor.

çok sağol canım hemen bakıyorum =) ben syoss altın karamel düşünmüştüm bu arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…