Kızlar bilmiyorum bu boyayla ilgili başlık açıldı mı ama ben bulamadım. deneyen oldu mi hiç? Geçenlerde Sapphire'deki Cosmetica'da sormuştum görevliye nasıl bi boya diye, kendisi kullanmış hiç beğenmemiş ve de rengini vermemiş. Bugün de İstiklal Caddesi'ndeki kozmetikçide gördüm, ordaki kadın ısrrala bunu deneyin diyince söyledim diğer bayanın anlattıklarını o yüzden denemek istemediğimi o yeni girmiştir işe bişe bilmiyodur falan dedi ama kadın baya tecrübeli gibiydi yani ilk sorduğum yerdeki. Neyze uzatmıym merak ettim kullanıp beğenen oldu mu bunu?
bugün bu boyayı aldım aslında amonyaksız boya alıcam diye girdim elimde bunla çıktım
yanında aynı markanın şampuanını da hediye ettiler bana
daha denemedim ama deneyince sonucu yazarım
türkiye de yeni bi marka ama avrupada isim yapmış
saçlarımı boyadım
yorumlarıma gelecek olursam
saçlarım kahveye boyalıydı ama akmıştı
kendi saç rengimde koyu kumral açık kestane gibi
ben 35 numara kumral ekspresso aldım
siyahtan sonra en koyu tonu oydu
boya alıştığımız boyalar gibi kesif amonyak kokmuyo
sürümü kolay içinden çıkan tüp küçük 33 gr
diğer boyalar genelde 50 gr
bu sebeple saçlarınız uzun ve gürse yetmeyebilir
bi de içinden eldiven de çıkmıyo o çok saçma geldi bana
evde kendi eldivenlerimden kullandım
benim saçlarım kısa ama gür yetmeyecek diye düşündüm
ama kıvamı akışkan olduğu için tararken her tarafa eşit dağıldı
içinden çıkan kremi sevmedim çok koyu ve az yetmedi saçıma
ama kokusu hoş
saçlarım kuruduktan sonra parlak ve sertleştirmedi saçlarımı
hatta hiç boyanmamış gibi yumuşak
rengine gelecek olursam çok beğendim
beyazları kapatmakta çok etkili vaad ettiği gibi
koyu kahve oldu saç rengim siyahtan bi kaç ton açık gibi
yanında hediye edilen aynı markanın şampuanı harika kokusu falan
çok sevdim onu da
bi daha alır mıyım evet
kampanya bitmeden
yarın 2 kutu daha alıp kenara atıcam
ben boya ve şampuana 9,90 lira verdim
kısacası benim beklentilerimi karşıladı
bakalım rengin canlılığı ne kadar sürecek
A m o n r a msjına cevap veremiyorum canım 100 mesajım dolmamış daha :) sevmişsin boyayı, güle güle kullan canım :) saçlarım çok kötü durumda ben de bakırını merak ediyordum ama ancak seneye olacak heralde
A m o n r a msjına cevap veremiyorum canım 100 mesajım dolmamış daha :) sevmişsin boyayı, güle güle kullan canım :) saçlarım çok kötü durumda ben de bakırını merak ediyordum ama ancak seneye olacak heralde
bu markanın saç açıcısını kullandım bugün çok memnun kaldım saçımda nerdeyse her renk vardı can sıkıntıısndan mordan maviye kadar her renge boyamıştım siz düşünün çok güzel açtı çok hafif bi kısmında saçımdaki maviden dolayı yeşillik oldu gri gibi yeşil gibi sonra kızıla boyadım ama palatteyle. ben beğendim baya açıcısnı