Cilt Bakımı Ürünleri Eubos ürünlerini deneyen war mı?süper bişey yaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi denizötesi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
D

denizötesi

Ziyaretçi
Merhabalarrrr sizlere harika bir ürün öneriyorum...ne satıcısıyım ne de firma ortağıyım...sadece yıllar önce cilt sorunu ile karşılaştığımda doktorumun önerdiği bir marka...ancak mucizevi olarak adlandırabilirim...aranızda benim gibi eubos tutkunları warsa burada buluşalım...sizlere eubos we birkaç doğal tarifle nasıl harika ciltlere kawuşacağınızı anlatmak istiyorum...o kadar sağlıklı güzel bir cildim war ki her bayanın böyle bir cildi olsun istiyorum...önerilerime kulak werin we eğer doktor kontrolü gerektircek bir cilt sorununuz yok we normal ya da karma bir cildiniz warsa siyah noktalarınız warsa we de arada siwilce problemleri yaşıyorsanız ...size önereceğim şeylerle tümünden kurtulacaksınız söz weriyorum...hadi bakalım önce herkes burayaaaaaaa:nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
sen hangi ürünlerini kullandın canım.sabun ,nemlendirici v.s bilgilendirirsen sevinirim.

canım hayım boyunca cilt problemim olmamıştı ama bu son 1 senedir cildim çok bozuldu pütür pütür siyah noktalar ve sivilcelerde cabası eskiden cildim karma cilt iken şimdi tamamiyle yağlı bir cilt oldu.doktorluk denecek kadar vahim değil ama artık bende birşeyler kullanmayı düşünüyordum bana yardımcı olursan çok sevinirim.

silindi

silindi

97 senesinde doktorum eubos sabunu tavsiye etmişti.

Uzun zaman kullandım. Birgün sabun bitince eczaneye gittim. Bana eubos sabunun yasaklandığını söylediler. Çok üzüldüm. Çünkü harikaydı.

Ama geçen sene bir baktım tekrar çıkmış piyasaya:uhm:

Şimdi kullanmaya korkuyorum.

Sağlık için mi kaldırıldı ticari bir taktik mi bilemem?

Ama gerçekten sabun harika.

silindi

Peki Bu ürünler Pahalimi Ve Her Eczanede Bulunablirmi

silindi

Ben yıllardır kullanıyorum kesinlikle böyle bişey duymadım canım...böyle bir bilgiyi nereden aldın bilemiyorum....ben likit olanını mavi olanını kullanıyorum..en az 8-9 yıl olucak...we bir tane olumsuz kelime yazamam yok ki :))
gerçekten süper...ama şunu belirtmeliyim...ardından bir nemlendirici kullanmalıyız...yoksa kuruturuz cildimizi...gece likit sabun kullandıysak ardından gece kremini, gündüz kullandıysak ardından gündüz kremini kullanırsak sizi görenlerin nerede cilt bakımını yaptırdın die sormalarına şaşırmıcaksınız ;)

İnanmayacaksın ama Sakarya'da duydum.:) Şimdi farkettim sakaryadan olduğunu.

Bulvar da bir Eczane vardı. Erenlere giderken solda. Adını hatırlamıyorum şimdi.
Sabunu istediğimde o kaldırıldı dedi.

Ayrıca bu on sene önceki bir olay.

bsilindi

silindi

silindi

peki canım sen bunların hangilerini kullanıyorsun sabun gece kremi, gündüz kremi yetiyor mu benim cildim karma hangisini tavsiye edersin

silindi

silindi

silindi

slm deniz ötesi bişe sorcam benim cildim hassas ve derim ince yani ve bazı ürünleri denediğimde ve peelingyaptığımda kılcal damarlar ortaya çıkıyo yanma başlıyo bu ürün iyi gelirmi cildime ayrıca göz altı için herhangi bişey yokmu ve tonik fln kullanmıyomusunn sen

silindi

Back
X