• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etrafımda hiç gerçek bir arkadaş yok.

Pinusnigraaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2020
50
19
38
40
Selam arkadaşlar. Bu aralar kafama çok taktığım bir konu var. 36 yaşındayım, bekarım ve çok yalnız hissediyorum kendimi..
Etrafımdaki arkadaş dediklerim hep öylesine yanımda biri dursun arkadaşlığı gibi sanki..Pandemi dönemi bu gerçeği anladım..
Şimdiye kadar en kalabalık şirketlerde çalışmama rağmen düzgün bir arkadaşlık bağı kuramamak benim eksikliğim sanırım. Haftasonları görüştüğüm 3-5 arkadaşımdan evlenenlerle yavaş yavaş iletişim kesildi, diğerlerinin de öncelikleri değişti.. Herkes bencil ve kendi derdinde gibi geliyor artık bana. Ben sevdiğim arkadaşlarım için elimden ne geliyorsa yaparım ama karşı tarafın yüzeysel davranışlarını hissetiğim zaman ister istemez uzaklaşıyorum o insanla ve eskisi gibi olmuyor hiç bir şey.. Bu yaştan sonra yeni arkadaş edinmek de çok zormuş gibi geliyor. Kurslara filan gidecek enerjim de yok. Böyle de canım sıkılıyor. Bir akıl verin ne yapmalı ne etmeli :(

Selam arkadaşlar. Bu aralar kafama çok taktığım bir konu var. 36 yaşındayım, bekarım ve çok yalnız hissediyorum kendimi..
Etrafımdaki arkadaş dediklerim hep öylesine yanımda biri dursun arkadaşlığı gibi sanki..Pandemi dönemi bu gerçeği anladım..
Şimdiye kadar en kalabalık şirketlerde çalışmama rağmen düzgün bir arkadaşlık bağı kuramamak benim eksikliğim sanırım. Haftasonları görüştüğüm 3-5 arkadaşımdan evlenenlerle yavaş yavaş iletişim kesildi, diğerlerinin de öncelikleri değişti.. Herkes bencil ve kendi derdinde gibi geliyor artık bana. Ben sevdiğim arkadaşlarım için elimden ne geliyorsa yaparım ama karşı tarafın yüzeysel davranışlarını hissetiğim zaman ister istemez uzaklaşıyorum o insanla ve eskisi gibi olmuyor hiç bir şey.. Bu yaştan sonra yeni arkadaş edinmek de çok zormuş gibi geliyor. Kurslara filan gidecek enerjim de yok. Böyle de canım sıkılıyor. Bir akıl verin ne yapmalı ne etmeli :KK43:
Selam canım 🌺 kendini hiç yalnız hissetme. Erkek arkadaş sevgili var mı ? Yeni hobiler edinip yeni arkadaşlıklar kurabilirsin ya da uzaklaşan kişi sevdiğin sammimi arkadaşın ise sen yakınlık kur uzaklaşma

Ne gerek var ki arkadaşa?Yoksa yok.Benim de öyle candan aman aman benim için ölen arkadaşlarım yok.Gerek de duymuyorum hiç.Calisiyorum iş dışında kimseyle görüşmüyorum pek nadir. Herkes bir hayat mücadelesi icin de takmayın bu kadar hayatınıza bakın, az insan çok huzur.

Selam canım 🌺 kendini hiç yalnız hissetme. Erkek arkadaş sevgili var mı ? Yeni hobiler edinip yeni arkadaşlıklar kurabilirsin ya da uzaklaşan kişi sevdiğin sammimi arkadaşın ise sen yakınlık kur uzaklaşma
Sevgilim de yok uzun zamandır. Belki o yüzden daha çok kafaya takıyorum. Benim arkadaşıma gösterdiğim özeni o bana göstermezse içimden gelmiyor yakınlık kurmak :(

Ne gerek var ki arkadaşa?Yoksa yok.Benim de öyle candan aman aman benim için ölen arkadaşlarım yok.Gerek de duymuyorum hiç.Calisiyorum iş dışında kimseyle görüşmüyorum pek nadir. Herkes bir hayat mücadelesi icin de takmayın bu kadar hayatınıza bakın, az insan çok huzur.
Senin canın sıkıldığında arayıp konuşacak birine ihtiyacın olmuyor mu ya da mutlu bir anını paylaşmak isteyeceğin? Ne bileyim dostluk arkadaşlık güzel şeyler ama ben hep sahtesini yaşamışım bugüne kadar..

Sevgilim de yok uzun zamandır. Belki o yüzden daha çok kafaya takıyorum. Benim arkadaşıma gösterdiğim özeni o bana göstermezse içimden gelmiyor yakınlık kurmak :KK43:
Seni anlıyorum canım belki bir karşı cinsten ilgi sevgi görsen arkadaş da aramaazsıın gibime geliyor

Senin canın sıkıldığında arayıp konuşacak birine ihtiyacın olmuyor mu ya da mutlu bir anını paylaşmak isteyeceğin? Ne bileyim dostluk arkadaşlık güzel şeyler ama ben hep sahtesini yaşamışım bugüne kadar..
Hiç olmuyor vallahi.Zaten kimseye de güvenmiyorum hiç bisey paylaşmıyorum kimseyle.Kardeşim annem var onlarla konuşurum.Zaten evliyim eşim ve kızımla bütün zamanım geçiyor.Vakit bulamıyorum can sıkıntısına.

Arkadaslik sevgilik gibi biraz ilgi ister zaman ister isterde ister. Etrafima bakiyorumda en cok arkadasi olanlar surekli insanlari arayip soran arkadaslarinin kusurunu gormeyen positif insanlar. Tabi bu kadar tantanayi sevmek lazim hep yapmak icin. Yani cabasiz olmuyor. Insanlar her zaman dort dortluk olamazlar cok buyuk bir beklentiye girmeden guzel gecirdiginiz zamana bakin.

Şimdiye kadar en kalabalık şirketlerde çalışmama rağmen düzgün bir arkadaşlık bağı kuramamak benim eksikliğim sanırım. Haftasonları görüştüğüm 3-5 arkadaşımdan evlenenlerle yavaş yavaş iletişim kesildi, diğerlerinin de öncelikleri değişti.. Herkes bencil ve kendi derdinde gibi geliyor artık bana. Ben sevdiğim arkadaşlarım için elimden ne geliyorsa yaparım ama karşı tarafın yüzeysel davranışlarını hissetiğim zaman ister istemez uzaklaşıyorum o insanla ve eskisi gibi olmuyor hiç bir şey.. Bu yaştan sonra yeni arkadaş edinmek de çok zormuş gibi geliyor. Kurslara filan gidecek enerjim de yok. Böyle de canım sıkılıyor. Bir akıl verin ne yapmalı ne etmeli :KK43:
Buna benzer hayal kırıklığı bende yaşadım en güvendiğim arkadaşım kızımın düğününe gelmedi tamam anladım annesi vefat etti ama en azından sonrası gelebilirdi ben şunu anladım değer veren hep ben bende oğlunun düğününe gitmem çok kırıldım dostluklar hep sahte ve yüzeysel onun için hiç kimseye değerinden fazla değeri haketmiyor

Back
X