- Konu Sahibi Antepligelin
-
arkadaşlar çoğunuz sen iyi ol boşver demişsiniz ama.insan kendini enayi yerine konmuş gibi kullanılmış gibi hissediyor ister istemez.tabiki yapılan iyiliğin karşılığı beklenilmez ama insan önce iyi niyetli olacak.şahsen ben yaşı ne olursa olsun "parayı veren düdüğü çalar" derdim.onlarda senin bişey söyleyemeyeceğini görüp iyice kullanmaya çalışıyolar seni pabuç bırakma bence.yaşı büyük demişsin,büyükse yaşına göre davransın o zaman.allah allah valla çok kızdım şimdi Kötü Kazen
herkese hakkettiği gibi davranacaksın aksi takdirde senin moralin ve psikolojin bozulur.
arkadaşlar çoğunuz sen iyi ol boşver demişsiniz ama.insan kendini enayi yerine konmuş gibi kullanılmış gibi hissediyor ister istemez.tabiki yapılan iyiliğin karşılığı beklenilmez ama insan önce iyi niyetli olacak.şahsen ben yaşı ne olursa olsun "parayı veren düdüğü çalar" derdim.onlarda senin bişey söyleyemeyeceğini görüp iyice kullanmaya çalışıyolar seni pabuç bırakma bence.yaşı büyük demişsin,büyükse yaşına göre davransın o zaman.allah allah valla çok kızdım şimdi Kötü Kazen
herkese hakkettiği gibi davranacaksın aksi takdirde senin moralin ve psikolojin bozulur.
Aynen katiliyorum. Millet istedigin der, sus der ama basina gelmeyince, bilemezler. NE KADAR SUSARSAn O KADAR EZILIRSIN OLAN SANA OLUR. Bu dünya böyle kurulmus, böyle gider
Aynen katiliyorum. Millet istedigin der, sus der ama basina gelmeyince, bilemezler. NE KADAR SUSARSAn O KADAR EZILIRSIN OLAN SANA OLUR. Bu dünya böyle kurulmus, böyle gider
Yapana yapacaksın o zaman senden iyisi olmaz, benimde eşimi ailesi kullanıyorlardı yok şunu getir, yok kızımı otogara bırak, yok gel bizi al, annesigil değil ha onlar dese bişey demem ama halası çok yapıyor, ama bir gün adıyla evine çağırmış değildir iftar haricinde, evim batacak benden çıkmayacaklar diye, tabi aşimi saf buldu kullansın bakalım, ama olaya el attım, surat astım anlıyorlar, pek yanaşamıyorlar, aslında eşimde herşeyin farkında ama yiğenleri yetim diye yardımcı olmak istiyor ama anası bizi kullanıyor.
Seninkiler o kadar yüssüz ha? Pes yani...Seninkiler hic degilse surat asinca anliyorlar mis :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?