Merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim bu süreçte üç defa aşılama tedavisi oldum sonuç negatifti. tüp bebek tedavisi olmaya karar verdik eşimle ve araştırmalara başladık. Etlik zübeyde hanım tüp bebek bölümüyle ilgili o kadar güzel yorumlar görünce bi gidip görüşme kararı aldık ve hastaneye gittik. süreç çok hızlı ve güzel ilerledi doktorlarla görüştük. çok güleryüzlü anlayışlı ve çok iyi bi şekilde bizi karşıladılar.tahliller değerlendirmeler yapıldı.herşeyi ayrıntılı bir şekilde anlattılar.serdar dilbaz hocamız şakacı ve sıcak kanlı biri çok iyi bi doktor ve işinin ehli biri gerçekten. çok memnun kaldık. tüp bebek sürecim başladı bu zorlu süreçten sonra bugün ilk kan testimi verdim ilk tüp bebek denememde pozitifi gördük. çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mesajım benim gibi bu süreçleri yaşayan yada bu yolda ilerlemeye yeni başlayanlara umut olsun diye yazıyorum .başta serdar dilbaz hocamız ve ismini hatırlayamadığım diğer doktorlarımız hemşireler tüm görevliler çok tatlı çok iyi insanlar ve işinde çok başarılılar hepsine teşekkür ederim iyiki varlar mükemmel bir ekipler.aklında soru işareti olanlar emin olmayanlar gönül rahatlığıyla gidebilirler.