Doğuma Hazırlık Etlik zübeyde hanım sezeryan olanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

denizxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
857
79
158
Ankara
Ben 34 haftalık hamileyim,allah nasip ederse üçüncü sezeryanlı dogumum olacak.doğumu etlik zübeyde hanımda yapacam.acaba kaçıncı hafta da doguma alıyorlar bilgisi olan varsa yazabilirmi.normal sat dan kaç gün önce.
Son zamanlarda orda sezeryan dogum yapanlar nelerle karşılaştınız bilgi verebilirmisinz

Bende zubeyde hanima gidiyorum bende sezaryan olacagim yirmidokuzuncu haftadayim bende yorumlari bekliyorum birde orda sezeryanada refaketci almiyorlar diye duymustum gercekmi acaba

Bende zubeyde hanima gidiyorum bende sezaryan olacagim yirmidokuzuncu haftadayim bende yorumlari bekliyorum birde orda sezeryanada refaketci almiyorlar diye duymustum gercekmi acaba

CANIM ben en son 2013 de orda sezeryan oldum ama 35 haftalık erken dogum yapmıştım.ilk çocugumda yine sezeryan oldum 2011 de her ikisinde de refakatcı vermediler vermiyorlar.ben bulundugum ilçede kontroller için özele gidiyorum şuan bir iki hafta sonra etliğe başlayacam hangi poliklinige ve hangi doktora gidiyorsun

Ben de buraya yeni tasindim hastanede encok ismi iyi diye gecen doktor sinan rahmi karadenizdi ben ona gidiyorum.Konuskan degil ama sorunca cevap veriyo inş iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…