Etlik şehir hastanesi perinatolog tavsiyesi olan var mı?

İyi bir perinatolog arıyorsanız Etlik Şehir Hastanesi yerine Medicalparkı öneririm.
Yeni gördüm bunu. Normalde Ankara’da değilim ense kalınlığından dolayı sevk edildim bulunduğum yerde perinatolog olmadığı için. Gittik muayene oldum bundan sonra da takibimin perinatologda yapılması gerekiyor o yüzden direkt etlik olarak sordum. Zaten sık sık gidebilir miyim, bir de doğum yaptırıyor mu takip eden perinatolog onu da tam bilmiyorum araştıracağım. Tavsiyeniz için de teşekkür ediyorum

Yeni gördüm bunu. Normalde Ankara’da değilim ense kalınlığından dolayı sevk edildim bulunduğum yerde perinatolog olmadığı için. Gittik muayene oldum bundan sonra da takibimin perinatologda yapılması gerekiyor o yüzden direkt etlik olarak sordum. Zaten sık sık gidebilir miyim, bir de doğum yaptırıyor mu takip eden perinatolog onu da tam bilmiyorum araştıracağım. Tavsiyeniz için de teşekkür ediyorum
Benim gebeliğimde riskli gebelik olduğu için takibinin perinatolog tarafından yapılması gerektiği söylendi ve ben araştırarak Medicalparkta karar kıldım. Süreçten memnun kaldığım için size de önermek istedim. İnşallah iyi bir perinatolog bulur sağ salim bebeğinize kavuşursunuz. 🙏🏻

Back
X