- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.058
- Konu Sahibi mavilihayat00
Merhaba, etlik şehir hastanesinde doğum yapan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanmıyorum ama bakayım çok teşekkür ederimMerhaba happy mom uygulamasini kullaniyor musunuz oranin forum kisminda etlik sehir hastanesinde dogum yapan bir cok arkadas var indirip okuyabilirsiniz
Doğuma prof dr giriyor mu peki takipli hastasi olunca bilginiz var mi diğer hastanelerde var böyle bir imkan ama etlikte var mi bilmiyorumBen bilkent de 2021 de yaptım mükemmel di
Hayir kim denk gelirse ama hepsi prof asistan onun asistanı derken 10 15 kişi oluyorlar mükemmeldi yaDoğuma prof dr giriyor mu peki takipli hastasi olunca bilginiz var mi diğer hastanelerde var böyle bir imkan ama etlikte var mi bilmiyorum
Bazi devlet hastanelerinde belli ücret karşılığında doguma takip eden prof girdigini duydum da acaba orada da var mı öyle bir imkan diye merak ettim ama yok anladığım kadariylaHayir kim denk gelirse ama hepsi prof asistan onun asistanı derken 10 15 kişi oluyorlar mükemmeldi ya
Yok maalesef zaten hepsi tecrübeli. Ben ilk doğumu özelde yapmış biri olarak devletten memnun kaldimBazi devlet hastanelerinde belli ücret karşılığında doguma takip eden prof girdigini duydum da acaba orada da var mı öyle bir imkan diye merak ettim ama yok anladığım kadariyla
Ankaraya geldigimde 7 aylik falan hamile olacagim kismetse nereye gidecegim diye cok tedirginim inşallah beni kabul ederler hastaneye diyeyim o zaman hacettepe falan almiyormus çünkü öyle duydumYok maalesef zaten hepsi tecrübeli. Ben ilk doğumu özelde yapmış biri olarak devletten memnun kaldim
1 Kere kayıt açtırdı mi hepsi alıyor ama işin açığı önermem. Tayinden mi geliyorsunAnkaraya geldigimde 7 aylik falan hamile olacagim kismetse nereye gidecegim diye cok tedirginim inşallah beni kabul ederler hastaneye diyeyim o zaman hacettepe falan almiyormus çünkü öyle duydum
Evet aynen şark gorevindeyiz doguda ben Ankara'ya doguma ailemin yanina gelecegim1 Kere kayıt açtırdı mi hepsi alıyor ama işin açığı önermem. Tayinden mi geliyorsun
Hayırlı olsunEvet aynen şark gorevindeyiz doguda ben Ankara'ya doguma ailemin yanina gelecegim
Teşekkür ederim cok sagolunHayırlı olsun
Biz 3 sene önce geldik etlik şehir hast orda oturuyorum ben seni bilkente götürürüm polis asker eşi fark etmez diyecektim ailenin yaniymis olsun istediğin zaman yazabilirsinTeşekkür ederim cok sagolun
Cok teşekkür ederim ne kadar ince düşüncelisiniz duygulandım vallaBiz 3 sene önce geldik etlik şehir hast orda oturuyorum ben seni bilkente götürürüm polis asker eşi fark etmez diyecektim ailenin yaniymis olsun istediğin zaman yazabilirsin
Biz doğu batı fark etmez ailelerden sonra birbirimiz için varız kim anlarki bizi bizden baskaCok teşekkür ederim ne kadar ince düşüncelisiniz duygulandım valla
Kesinlikle öyleBiz doğu batı fark etmez ailelerden sonra birbirimiz için varız kim anlarki bizi bizden baska