Etkinlikler?

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara

Merhaba arkadaşlar burası güncel olduğu için bana yardımcı olacak kişi daha çoktur diye buraya da yazıyorum
ben sevgi evlerinde staj yapıyorm ( yetiştirme yurdu gibi) çocuklarım 8-12 yaş arasındalar ve ben okul ööncesi etkinliklerini biliyorum onların ilgisini çekecek yaş düzeylerine uygun bildiğiniz oyun, etkinlik, proje,deney gibi şeyler var mı?

etkinlikler hakkında şuandan itibaren araştırma yapıp yardımcı olcam söz
bulunduğun kuruma iş dolayısıyla sürekli diyalog halindeyim
yataklarını temin ediyorum
hangi şehir hangi yurt isim verebilir misin?
bulunduğun iş harika bi iş uğraştırıcı ama kimsesiz olduklarından dolayı ayrı bi özveriyle çalışıyorsun
onlara çocuklarım diye bahsetmen inanılmaz duygulandırdı...
sen onların can annesisin

Öncelikle stajınızda başarılar....
Ne tarz etkinlikler arıyorsunuz? Materyal konusunda tedarik düzeyiniz nedir, imkanlarınız ne ölçüdedir bunlar hakkında bilgi verebilir misiniz?
Bir de eğitimle ilgili forumlara bakmış mıydınız? Çok güzel etkinlikler var ben bu sene çok faydalanmıştım...

Çok teşekkür ederim canım ankarada gittiğim kurum. Mesleğimi çok seviyorum 3.sınıfım henüz ama mezun olunca da oraya gitmeyi çok istiyrum çok özel çocuklar kesinlikle. Araştırma yapacağın için çok teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım. yaş düzeyleri büyük olduğu için okul öncesi etkinliklerden sıkılıyorlar genelde deney ya da oyun tarzı olsun istiyorum canım. materyal tedariğini kurum sağlar mı bilmiyorum daha 1 hafta oldu başlayalı.

Kimi deneyler ciddi malzeme ister çünkü, ona göre araştırıp bakarız...Yalnız buraya pdf formatında dosyaları ekleyemiyormuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…