Sivilceli Ciltler Etkili ve Kolay bir Karışım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
K

kolofun

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi kolofun
Arkadaşlar sivilce sorunum var diyenler için bir öneride bulunmak istiyorum..Ben 18 yaşındayım ve ergenlik sivilcelerim hala duruyordu.Alnımda ve burnumda cıkıyordu.Annem balın cilde iyi geldiğini söyledi.Ben balın içine çok az miktarda limon damlattım,kurutma etkisi olduğundan.Karışıtırdım sivilcelerin üzerine ve yüzümün heryerine sürdüm.15 dakika bekletip yıkadım.1 güne kadar sivilcelerimin hepsi yok oldu.Alnım ve burnum tertemiz tek bir sivilce yok yüzümde.Her ihtimale karşı hala uyguluyorum.Aynı zamanda yüzü daha parlak ve canlı gösteriyor.isteğe göre birazcıkta süt damlatabilirsiniz.Umarım işinize yarar,denemekten zarar gelmez =)

dipnot: hiçbir yanetkisi veya yakıcı bir özelliği yok.arkadaşlarımda uyguluyor ve faydasını görüyorlar

sevgiler

• Konu Sahibi kolofun
aa gerçktn mii alnımda çok çıkıo yaa bnım bölye bayagı sert norml sıvılceden daha acı verıo

• Konu Sahibi kolofun
aa gerçktn mii alnımda çok çıkıo yaa bnım bölye bayagı sert norml sıvılceden daha acı verıo

benımde sıvılce cıkarken agrıyordu..Çok basit bi şekilde bunu kullandım ve sivilce falan kalmadı (= Bunu yaptıktan birgün sonrada yoğurt+limon kullanıldığında cilt toparlanıyor.Yoğurtta maya olduğundan cilde çok faydalıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…