- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi Kumruyumben
-
Ben tam olarak kim gibiyim biliyimusn tam olarak demet senerin fizigi ama onun kisasi popo gogus yuz ayni bacak belki bir Daha ince
Evet ne yazık ki stres var ve kontrol etmem pek kolay değil. Vitamin eksikliğini ilaç takviyesi ile dengelemeye çalışıyorum, kısa süreli iştahımı açıyor onlar fakat kilo almamı sağlamıyorlar. Abur cubur kilo aldırır deniyor genelde ben de yiyorum ama hiç aldırmadı gerçekten, yanlış bi bilgi demek ki.
Öğün atlamayıp, diyet listelerindeki öğünlere bir şeyler eklemek diyorsunuz... Peki siz bu programı ne kadar süre uyguladınız ve ne kadar kilo aldınız?
Almak vermekten zor inanın
Yaşamayan anlamaz. İnanın yağ şişesini tepeme dikmeyi düşündüğüm zamanlar oldu
O ilaçla benim hayatımda açılmadığı kadar iştahım açılmıştı ve kilo almıştım ama bağımlılık yapmıştıR........n mu yazdilar
Ben sabahlari iciyorum 1 bardak zeytinyagi, ama sicak havalarda degil
Ama o iyi gelmez ki. Aksine dışkılama ihtiyacını arttırır. Çok fecii mideniz bulanıyor mu
Hic bulandirmiyor. Iyi oluyor ya, kislari 51 52 kilo goruyorumyazin 43e kadar yolu var
Vay beee bende 8-9 kilo verip bu aralığa ulasmaya çalısıyorum iste... Gördün mü kumruyumben sendeki de dert bendeki de dert... sjdjdkdjdjdjdjAslında uygun bakıldığı zaman, 165 boy, 53 kg.
İşte kimisi alma derdinse kimisi vermeVay beee bende 8-9 kilo verip bu aralığa ulasmaya çalısıyorum iste... Gördün mü kumruyumben sendeki de dert bendeki de dert... sjdjdkdjdjdjdj
Kontrollü almak gerekiyor 🏋Çok uzun bir zaman 1.66 boy 48-50 kilo civarında gezindim. Herkes çok zayıfsın ay şöylesin yok çöp gibisin dedi. İnat ettim. Bebe bisküvilerinden tutunda, hasta mamalarına kadar içtim sırf kalori kilo olarak dönsün diye. Hamburgerdi oydu buydu derken. Sonuç şu an 62 kiloyum. Ve o kadar pişmanım ki... Çoğu kıyafet eskisi gibi yakışmıyor, elbiseler hiç eskisi gibi durmuyor. Aman ha Lütfen sağlıklı ve dozunda almaya gayret edin. Böyle yanlışlara düşmeyin.
Spor belirleyici, ne yazık ki şu ana kadar spor konusunda istikrarlı olmadım, yarım bıraktım, istediğim gibi olabilirdim, bundan sonra artıkben tedavi surecimden sonra aldim kiloyu yaklasik 3 ayda. 46dan 40a dusmustum daha sonra 53 oldum. sonra rutin beslenmeme gore biraz daha verdim su an 48-49 arasiyim idealim bu ama spora devam ettigim icin celimsiz durmuyorum.
bu arada bence boyunuza gore kilonuz gayet iyiymis, sporla biraz kas yapsaniz aslinda istediginiz ulasacaksiniz gibi geldi bana.
Kilolar, kimini bıktırır kimini aratırNe güzel dert herkesin hayalikeşke kilo nakli olsa şişmanlar zayiflara kilo verse
Ben hep vermeye çalışan tarafında olduğum için fikrim yok ama fıstık ezmesi ve yağlı etin kilo yaptığını duydum
Bu ben. Her şeyi denedim yok olmuyo. 45 hala 45 çıkmıyor yukarıGerçekten kilo almanın kilo vermeden daha zor olacağını bende düşünmüyordum 2 sene öncesine kadar. Denemediğim bir şey kalmadı cici bebe , kuruyemiş , protein içecekleri vs. vs. hiçbir işe yaramadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?