- 10 Nisan 2021
- 652
- En iyi cevaplar
- 1
- 806
- 18
- Konu Sahibi Kumruyumben
-
Aslında uygun bakıldığı zaman, 165 boy, 53 kg.Boy kilo?
Evet ne yazık ki stres var ve kontrol etmem pek kolay değil. Vitamin eksikliğini ilaç takviyesi ile dengelemeye çalışıyorum, kısa süreli iştahımı açıyor onlar fakat kilo almamı sağlamıyorlar. Abur cubur kilo aldırır deniyor genelde ben de yiyorum ama hiç aldırmadı gerçekten, yanlış bi bilgi demek ki.Yıllarca kilo almaya çalıştım. Öncelikle stresli misiniz? Kan şekeri düzensizliğim var mı?
Kilo almak için pek çok uğraştım oldu kimi zaman sıkı diyet, kimi zaman akapunktur, hiç bir vitamin eksikliğim olmamasına rağmen vitamin takviyesi bile veren doktor oldu.
Ben nasıl aldım derseniz öncelikle şekersiz diyet yaptım. Sonra öğün atlamamaya çalıştım. Aslında herhangi birinin zayıflama diyet listesine ara öğünlere kaju, badem, muz ekledim. Bu kadar.
Çok ciddi bir rahatlama oldu çünkü çikolata, lokum vs severdim. Ama abur cubur yedikçe iştahım gitti. Bir de geceleri yatmadan şekerli yoğurt yerdim çok sevdiğim için. Hepsi şeker dengesini şaşırttıkça midem bulanıp yemek yiyemiyordum.
Bir de stresli durumlarım azaldı, evlendim, okulum bitti e bir de pandemi süreci hamur işi derken ideal kiloma ulaşmıştım.
Şimdi gebelikte mide bulantısından aldığımı geri verdim ama ne yapalım.
Almak vermekten zor inanınNe güzel..bende hemen kilo alıyorum.keşke yerinizde olsam
Alamadınız mı :'(Gerçekten kilo almanın kilo vermeden daha zor olacağını bende düşünmüyordum 2 sene öncesine kadar. Denemediğim bir şey kalmadı cici bebe , kuruyemiş , protein içecekleri vs. vs. hiçbir işe yaramadı.
Diyetisyene gitmek konusunda haklısınız, ileriki zamanlarda gideceğim sanırım...Ban göre kilo almak için önce diyetisyene gidip kan tahlili vs yaptırıp ona göre beslenme düzeni olusrurmak gerek..
Dengeli ve düzenli beslenmek de önemli. Düzenli kuruyemiş süt meyve tuketmek de olabilir.
Ooo fıstık ezmesi en sevdiğimHiç böyle bir derdim olmadıama fıstık ezmesinin kilo yaptığına yemin edebilirim
Aslında uygun bakıldığı zaman, 165 boy, 53 kg.
MaalesefAlamadınız mı :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?