• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkili sinek kovucu losyonu önerisi istiyorum :(

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.075
10.879
248
Kızlar selam.

Bebeğimin cildi aşırı hassas. İncia sürüyorum ama lanet sivri sinekler mahvediyor vücudunu. İncia işe yaramıyor var mı başka deneyip memnun kaldığınız bir ürün? Varsa tavsiyelerinizi alırım ❣

Orijinal lavanta yağı öneririm. Yakasına veya yastığına 1 damla damlatmanız yeterli oluyor. Yoğun sivrisinek olan bölgede bile çok işime yaradı

Yaaa çok iyi o zamann 💕💕 hemen alayım. Cildine sürülür mü acaba?
Valla yalan olmasın ben hiç cildine sürmedim süren varmı bilmiyorum. Kokusu keskin zaten ben uyanıkken oynarken yakasına omzuna bi damla damlatıyorum uyurken de yastığına ve sürekli üstünü açtığı için yatağın ayak kısmına damlatıyorum çok etkili oluyor çok rahat ettim. Cemil efendi ve Hekimhan markaları bu konuda çok iyi gerçek lavanta yağı.

Valla yalan olmasın ben hiç cildine sürmedim süren varmı bilmiyorum. Kokusu keskin zaten ben uyanıkken oynarken yakasına omzuna bi damla damlatıyorum uyurken de yastığına ve sürekli üstünü açtığı için yatağın ayak kısmına damlatıyorum çok etkili oluyor çok rahat ettim. Cemil efendi ve Hekimhan markaları bu konuda çok iyi gerçek lavanta yağı.
Çoookkkk çok teşekkür ederim 💘

Orijinal lavanta yağı öneririm. Yakasına veya yastığına 1 damla damlatmanız yeterli oluyor. Yoğun sivrisinek olan bölgede bile çok işime yaradı
Ayyy Allah sizden razı olsun. Dün gece uzun süredir ilk defa sivrisinek ısırıksız bir gece geçirdik. Ama ben çok abartmışım sanırım, ill günden şişenin yarısı bitti hem de hiç sulandırmadan yatağa boca ediyorum 🙈😂 oda buram buram lavanta kokuyor. Bundan sonra birkaç damla damlatıcam

Ayyy Allah sizden razı olsun. Dün gece uzun süredir ilk defa sivrisinek ısırıksız bir gece geçirdik. Ama ben çok abartmışım sanırım, ill günden şişenin yarısı bitti hem de hiç sulandırmadan yatağa boca ediyorum 🙈😂 oda buram buram lavanta kokuyor. Bundan sonra birkaç damla damlatıcam
Maşallah sivrisineksiz geceleriniz olsun 😍 bende sulandırmıyorum ama bir kaç damla damlatıyorum yatağa boca etmiyorum 🤭 bide kokusu sakinlik mi veriyo nedir benim bile rahat uyumamı sağlıyor ama fazlası da baymıştır eminim 😂 Allah hepimizden razı olsun

Back