Merhaba,
Zamanında hem en güzel verdiren hem de tüm bedenimi bozan patates diyetini görünce normalde sessiz kaldığım foruma tecrübemi yazmak istedim. 97 kilo olduğum dönemde tam 22 kilo verdim. Önce patates diyeti yaptım sonra dikkat ettim, İsveç diyeti de yaptım. O zaman için oldukça mantıklı görünüyordu hem çok hızlı şişman birisi olmaktan kurtuluyordum hem de sonucu zayıflamak olacaksa baş dönmeleri göz kararmaları ve açlığa dayanmak sadece dişimi biraz sıkmak gibi gelmişti.
SAKIN
Evet benim gibi hiç bozmadan diyeti yaparak hayatımda ummadığım kadar siz de kilo verebilirsiniz belki ama geri dönüşü ne yazık ki alınan kiloların geri dönmesinden ibaret olmuyor. O zamanlar acısının bu kadar kötü çıkacağını tahmin etmiyordum ama sonucu size söyleyeyim: İnsülin direnci, tiroid, p.over ve yüksek tansiyon. Diyetlerin ardından metabolizmam o kadar bozuldu ki eskiden sadece dişimi sıksam veririm derken şimdi biraz olsun bile açlığa tahammül edemiyorum. Eminim birçok kişiden duymuşsunuzdur insan yaşamadan bilemiyor ben söylemekten bir şey kaybetmem :l ama siz sağlığınızı kaybetmeyin şok diyet yapmak geçici kilo verdirirken yan etkileri o kadar geçici olmuyor maalesef.. Hala aşırı kiloluyum ve hala şu an olduğu gibi ne yapsam da versem kiloları diye çözüm arıyorum. Belki çözüm veremem ama hata da yapmayın derim. (şu anki kilom: 115)