Sivilceli Ciltler Etkili olduğu söyleniyor.. Acno eurotabs hk.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

karamelim

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.143
969
arkadaşlar inanın çok zor durumdayım 21 yaşında hala ergen gibi sivilce çıkarmaktan usandım yanağımda boynumda yüzümde göğsümde ve sırtımda biri halı dokumuş gibi resmen desenlendim.. kaç kez doktora gittim inanın bilmiyorum. son çaremi ermeni hastanesinde bulacağıma inandım sabahın 5inde gittim hastaneye.. o da bi çare olmadı.. kendi tedavimi kendim yapmaya karar verip araştırmaya başladım. yan etkisinin de olmadığı söylenen bu ilacla ilgili gördüklerimi altını yapıp kopyalıyorum.. kendisi ve ya çevresinde kullanan varsa yorumları okumak bilmek isterim..

ilacın içeriği

Sağlıklı bir cilt için
Acno Eurotabs ile moralinizi bozan bazı cilt problemlerini ortadan kaldırmanız mümkün olabilir. Acno Eurotabs, cildinizi dengede tutmanıza yardımcı olacak özel olarak seçilmiş vitamin ve mineraller içermektedir. Her zaman yapmanız gerektiği gibi sağlıklı beslenmiyorsanız, aynı zamanda sizin için önemli bir besin takviyesidir.

İçeriğindeki maddeler temel olarak akneye karşı besin tedavisi görevi görürler ve UV’ye maruz kalma ve sonrasında cilt koruması sağlarlar ve endojen cilt tamiri ve iyileştirme mekanizmalarını desteklerler. Aknenin (acne vulgaris) patalojik süreci kıl ve yağ bezlerine ait birimlerin tıkanması ve onu çevreleyen cildin enflamasyonundan meydana gelmektedir. Birden fazla sebebi vardır ve kişiye ve yaşa göre değişebilir. Ciddi psikolojik etkileri olabileceği için akne sadece kozmetik bir rahatsızlık değildir.

Her tablet içeriği

Beta-Karoten 7,5mg
1250 mcg seviyesinde A Vitaminine Eşdeğer
Çinko 12mg
C Vitamin 60mg
Selenyum(SelenoPrecise) 50mcg
E Vitamin 10mg
B6 Vitamini 2mg

Kullanım Önerisi: Bol miktarda su ile günde 1 tablet alınmalı.

Acno Eurotabs, 60 tablet

piyasayala yeni bir soluk getireceği kesin. kullanan arkadaşlar bilgi alışverişinde bulunurlarsa daha çok insan roaccutane gibi yan etkiisi bol bi ilaçtan kurturur.

ALINTI YORUM

pharma nord firmasının ürettiği ve sivilceleri alt ettiği söylenen ilaç. efendim fiyat 49 ytl ve doğal olduğu söyleniyor uc ay kullanıyorsunuz ve bir daha sivilce falan yok. hani şu rauccutane kullanıp zombiye dönen arkadaşlarımızdaki gibi yan etkileride yok. dudak kuruluğu falanda yapmıyor. cildiniz kuruyor dökülüyor ama öyle j.lopez dudaklarına sahip olmuyorsunuz. ilacı kullandığınız sürece insan görünmünde kalıyorsunuz. türkiyeye geleli altı ay olmuş. bazılarınız ulen daha altı ay olmuş ne bokuma konuşuyorsun diyebilir. bu arkadaşlarımız sonuna kadar haklılar ama eczacı ve doktor avrupada işe yarıyor dedi. bizde neden yaramasın o zaman, avrupalıdan ne eksiğimiz var... deneyip göreceğim...

bilgilendirici edit: efendim 15 gündür kullanıyorum sırtımdaki sivilceler geçmeye başladı. hatta tamamı kurudu gitti desem yeridir. işe yarıyor sanırım. bekleyip göreceğiz.

bilgilendirici edit: 47 gün oldu. aknelerin sayılarında bir azalma oldu mu derseniz, benim size vereceğim cevap olmadı olur. hatta sayıca artılar neymiş efendim ilaç deri altındaki yağı püskürtüyormuş. harbiden avrupalıda işe yarayan ilaç bizde yaramıyormuş.

bilgilendirici edit: efendim 57. gündeyim sivilcelerden kurtuldum desem yeridir. harbiden geçtiler izlerde koybolmak üzere. işe yarıyor helal olsun.

bilgilendirici edit: altmışıncı gündeyim. Arkadaşlar sivilce falan kalmadı ama iki ay daha kullanacak mışım. Ama harbiden geçti.

demiş biri ama fazla da yorum yok 60 tablet 50 lira 2 ay gidecek yani fayda etsin de ne olursa olsun ama ergen gibi gezmekten usandımmmmmm

bende bunu araştırırken denk geldim topiğine arkadaşım... senden sonra kimseler yazmamış... bende o paylaştığın deneyimden yola çıkarak yorum araştırmaya başladım ilk orada gördüm ama sanırım kullanan kimse yok off.. ( sen 21 yaşındasın bense 30 ve hala aynıyım.. tövbeler olsun bıktım ya... ( lütfen kullanan varsa iki kelimede olsa bişiyler yazılsın yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…