Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Etkileyici kitap tavsiyeleri
- Konu Sahibi Melendan
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Zülfi livaneli kitapları son dönemde favorim. Inanılmaz güzeller. Daha önce jean christophe Grange okudum tüm kitaplarını son 3 kitabını okumadım çünkü artık o tarz okumak istemedim. Stefan zweig hikaye gibi cerezlik kisa şeyler yazar ondan da bayağı okudum. Orhan Kemal'in de çok güzel hikayleri var. Şu an aklima gelenler bunlar.
- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.294
- 133
Çok iyi mutlaka okuyacağım kardeşimin hikayesini. Teşekkür ederim tavsiye içinZülfü livaneli kardeşimin hikayesi şaşırtıcı sonuyla en etkileyici kitaplardan bir tanesi. Stefan zweig olağanüstü bir gece. Franz kafka dönüşüm. Sabahattin ali içimizdeki şeytan. Oscar wilde dorian gray in portresi. Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Gözüme bir kitap çarptı eskilerden kalma çok severek okuduğum. Sizede tavsiye etmek istedim. Hiç kitap okumayı sevmeyen bir insan bile keyifli bir şekilde okur iddia ediyorum. '' Salaklık tarihi '' Bob Fenster in kitabı. Okuyan olursa burda yorumlarını bekliyorum. Konusu gerçek yaşanmış olaylarda insanların tarih boyunca yapmış olduğu salaklıkları anlatmış. Oldukça eğlenceli bulduğum bir kitap.
- 30 Mayıs 2015
- 935
- 2.942
- 113
'' İncir kuşları'' insanın duygularını zorlayan bir kitap. ağlamadan okuyan varmıdır bilmem. '' Piruze'' okunacaklar listeme ekledim teşekkür ederim.Sinan Akyüz Piruze ve incir kuşları beni çok etkilemişti .
- 13 Mart 2016
- 283
- 307
- 103
Okumadıysanız; Şeker Portakalı, Beyaz Diş, Uçurtma Avcısı.
Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu, Veronika Ölmek Istiyor.
Sabahattin Ali- Kuyucaklı Yusuf
George Orwell- 1984, Hayvan Çiftliği
Öneririm hepsi çok güzel kitaplar. Ayrıca mutlaka okunması gereken kitaplar listesi oluyor onlardan da yardım alabilirsiniz. 1000kitap sitesinde kitaplar hakkında yorumlara ve bilgilere ulaşabilirsiniz :)
Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu, Veronika Ölmek Istiyor.
Sabahattin Ali- Kuyucaklı Yusuf
George Orwell- 1984, Hayvan Çiftliği
Öneririm hepsi çok güzel kitaplar. Ayrıca mutlaka okunması gereken kitaplar listesi oluyor onlardan da yardım alabilirsiniz. 1000kitap sitesinde kitaplar hakkında yorumlara ve bilgilere ulaşabilirsiniz :)
- 17 Ocak 2021
- 2
- 0
- 16
- 52
- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 50.103
- 748
- 23 Ocak 2016
- 32.940
- 49.337
- 598
Ben de öyle düşünüp almıştım.Elif Şafak - Aşk
Kitabı iki kişinin birbirine aşkı olarak düşünüp arkasını okumadan almıştım. Meğerse ilahi bir aşkı anlatıyormuş, çok etkilenmiştim.
- 2 Aralık 2020
- 1.968
- 1.444
- 48
Murat Menteş : Dublorun dilemması
Ayse kulin : Nefes nefese
Sinan akyüz : şahika feraye
sabahattin ali : kürk mantolu madonna
azra kohen : gör beni (suan okuyorum etkilendim)
uçurtma avcısı
çavdar tarlasında çocuklar
franz kafka dönusum
harper lee : bulbulu öldurmek
oğuz atay tutunamayanlar
yusuf atılgan : aylak adam
şeker portakalı
olağanüstü bir gece
aklıma şimdilik gelenler bunlar .. evde kitaplığıma bakarım daha da var
Ayse kulin : Nefes nefese
Sinan akyüz : şahika feraye
sabahattin ali : kürk mantolu madonna
azra kohen : gör beni (suan okuyorum etkilendim)
uçurtma avcısı
çavdar tarlasında çocuklar
franz kafka dönusum
harper lee : bulbulu öldurmek
oğuz atay tutunamayanlar
yusuf atılgan : aylak adam
şeker portakalı
olağanüstü bir gece
aklıma şimdilik gelenler bunlar .. evde kitaplığıma bakarım daha da var