• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

etiketsiz ürün

ececikkk35

ATANDIMMMMMMMMMMM:))
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
156
Yer
İzmir
bir bluz aldım neyse geldi açtımki etiketi yok hani kağıt olan etiket oluyorya çengel iğneyle falan tutturdukları.onu geçtim boyun kısmındaki marka yazan etiketide sökmüşler acaba kullanılmış ürünmü diye aklıma gelmedi değil.böyle birşeyle karşılaşan varmı?artı penyesi semsert yıkasan rengi atacak türden ama iade etmedim birdaha alırmıyım oradan bilmiyorum:50::50::50:

gerçekten talihsiz bir olay bu..etiketini geçtim o markasının yazdığı kağıt bile yok diyosun..hani pazara gelir ya böyle etiketi olmayan o markasının kesilmiş olduğu 1-2 tlye defolu defosuz mallar ama böyle birşeyin trendyol'da ne işi var..iade zamanı geçmemişse iadesini iste..her ne kadar fiyatı uygun bile olsa elinde patlamasına izin verme bence. hem bu tür şeyler olduğunda aman neyse deyip geçiştirmek yerine uyaralım ki daha dikkatli olsunlar..sonuçta binlerce kişi hergün bu sitelerinden alışveriş yapıyor.günlerce ürünün gelmesini bekliyorlar..görmezden gelincek hafife alıncak şeyler değil bunlar!!! :20:

Değerli Üyemiz,

Sipariş numaranızı iletebilir misiniz?hemen kontrolünü sağlayalım.

İlginiz için teşekkürler.

Back