Bebek İkinci El Etiketli bebek kıyafetleri,kapıda ödeme

gevezek

hayat güzeldir:))
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
3.093
654
Kedili uclu takim 9 12 ay 15 tl

İkili takım 9 12 ay 15tl

Penye tulum 2 ay 5 tl tl
Filli ikili takim 6 9 ay 7 tl

Toplu satista20tl olarak göndereceğim
PhotoGrid_1488715415925.png 1489572457387.jpg PhotoGrid_1490182655298.png PhotoGrid_1490529650380.png

Son düzenleme:
Ptt hasabimla gönderiyorum gerci uzun zaman oldu kargo göndermeyeli hala kapida odeme olmasini umuyorum:)
Iki tane takım var 1 yas icin resimlerini.eklemeye calisayim

Merhaba cnm, bebeğin hayırlı olsun. Elinde başka etiketli lcw nın ürünlerinden var mı?

Merhaba cnm, bebeğin hayırlı olsun. Elinde başka etiketli lcw nın ürünlerinden var mı?
Amin Sagolasin canım: )Etiketli degil ama yikayip kullanmadigim lcw citcitli var,ikili takim.almistim birini kullandim digeri de yakinda küçülecek kullanamayiz artik resmini ekleyeyim onun

Amin Sagolasin canım: )Etiketli degil ama yikayip kullanmadigim lcw citcitli var,ikili takim.almistim birini kullandim digeri de yakinda küçülecek kullanamayiz artik resmini ekleyeyim onun
Bana etiketli lazım cnm. Hediyelik için bakıyorum. Sağolasın.

Selam cnm kapifa ödeme olmasını sevindim fakat bebegim 6 aylık ona uygun kıyafet oyuncak varsa ekler misin :)

Peki canmmmm oyuncak da eklersen sevinirim:)
Merhaba paketli cingirakli ayicik vardi onu.ekledim cingirak sesi cok fazla degil ama.pelus yumusacik bir oyuncak, bir de 6 ay ici polar baharlik takim ekledim,12 18 9 12 aylik takimlar da olacaktir bebek kiyafetleri kucuk kalipli oluyor genelde

Sleepy sensitive islak havlu 3 adet 70li paket de var elimde alisveris yapan arkadaslara hediye ekleyecegim, islak havluyi satin almak isterseniz 3*70 paket 4 tl

X