Etiketi Üzerinde Marka Abiye Elbise Acil Satıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mggr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mggr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
251
6
33
42 Beden Kayseri Faik Sönmez'in ERDOĞAN DOĞAN mağazasından almıştım. Kayseri'de olanlar bilir o mağazanın ne kadar kaliteli olduğunu. bedenden dolayı hiç giymedim. 42 beden diz üzerinde boyundan bağlamalı. bolero ceket ile de giyilebilecek şekilde.sırt yarım açık.çok kaliteli kumaş. çok beğenerek aldım hamile kalınca giyemedim. çok pahalıya almıştım aylarca taksit ödemiştim.100 liraya kargo bana ait satıyorum ilgilenen varsa yardımcı olurum.astarı kendinden. koltuk altından itibaren 36 santim. Eki Görüntüle 1271469 Eki Görüntüle 1271471 Eki Görüntüle 1271474 Eki Görüntüle 1271476 Eki Görüntüle 1271469 Eki Görüntüle 1271471 Eki Görüntüle 1271474 Eki Görüntüle 1271476

Son düzenleme:
elden teslim de yapabilirim ilgilenen olursa. istanbul beşiktaştayım

80 liraya indirdim var mı düşünen.hiç giyilmemiş etiketi üzerinde

60 lira olsun ihtiyacım vargerçekten.elbiseyi çok pahalıya aldım

42 beden ve saten ama 38-40 beden giyiyorum normalde bana oluyor boyundan bağlamalı olduğu için beden pek fark etmiyor

kumaşı kaliteli ve bu fiyata asla alınamaz

bu elbise bu fiyata inanın bulamazsınız hem de hiç kullanılmamış etiketi üzerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…