Faruk Çekmeceliyi hiç önermiyorum kendisi bana bebeğimin kalbinin durması sebebiyle kürtaj yaptı kürtajın üstünden 2 sene geçmesine rağmen hamile kalamadım , Sadi konuk Hastanesinde gözlemsel histeroskopi oldum kürtajdan yapışıklık olduğu ortaya çıktı Faruk Çekmeceli yüzünden şu yaşımda çocuksuz ve kısır kaldım şimdi yapışıklığı gidermek için ekstra histeroskopi olmam gerekiyor, halbuki bana yapay sancıyla düşük yapmayı önerebilirdi Etik Life'yide hiç önermiyorum klinik olarak çok yetersiz . Faruk Çekmecelide hastalarını müşterisi gibi görüyor aklına gelen gelmeyen bir sürü gereksiz test yaptırıyor zannedersem testlerden pay alıyor . Davranış olarak ta Faruk Çekmeceliyi beğenmiyorum daha 2 görüşmemizde kapıyı açar açmaz selamlaşma mahiyetinde yanağını yanağıma değdirdi bu ne gereksiz samimiyet bu ne laçkalık bazı hastaların kayınvalidelerinin de elini öptüğünü gördüm çocuklarını kucaklıyor falan saçma sapan hareketler güya aile dostu gibi davranıp para kazanacak üzerinizden , muayene ederkende göbeğime eliyle şıp şıp gibi gereksiz bir hareket yaptı anlam veremedim haddini bilmiyor . Bence oraya hiç gitmeyin paranızla rezil olmayın.