Ethica İncirli hastanesinde doktor tavsiyesi

tuuba1205

Annesinin Balı
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
4.504
2
43
14 haftalık hamileyim. avrasya hastanesinde ilk tamer beye sonra nurcan hanıma gittim. tamer beyin yoğunluğu yüzünden hastaları ikişer ikişer almasından hoşlanmadım. nurcan hanımda bişeyi sormadan söylemiyoo. illa sormam lazım ki önceden böyle değildi. herşeyi gayet güzel açıklardı.
neyse...
ethica incirli hastanesinde ali paşa oskay diye bi doktor duydum burdan. genellikle herkes cok memnun gözüküyo. bu doktor hakkında yada bu hastanedeki diğer doktorlar hakkında bilgisi olanlar deneyimlerini paylaşırsa çok memnun kalırım. a.s.

ben gudıom canım ali beye cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk memnunumm.çok arastrdım ve sonunda ali beyden cok memnun kaldım.

ben gudıom canım ali beye cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk memnunumm.çok arastrdım ve sonunda ali beyden cok memnun kaldım.

bende ali beye gitmek istiyorum ama hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. gerçekten iyi bi doktor mu? bide ethicanın fiyatları nasıl? muayene, tahliller, doğum..vs

Merhaba, benim ailemden Ali Paşa Bey'in halihazırda hastası olan üç akrabam ve bir arkadaşım var ve hepsi de çok memnunlar. En son kuzenimin ikiz kızlarının dünyaya gelmesine katkıda bulundu kendileri. Ben karşıda oturduğum için yer olarak bana ters kalıyor. Yani doktor beyle ilgili çok olumlu görüşler olduğunu iletebilirim.

bende ethicada elif esra uyara gıttım ve cok memnun kaldım herkese tavsıye ederım ılgılı ve guler yuzlu bı dr...

kesinlikle elif esra uyar ı tavsiye edrim mükemel bir doktor hatta bazen doktordan çok iki arkadaş oluyorsunuz herşeyi paylaşabiliyorsunuz çok şanslıyım böyle bir doktorla karşılaştığım için şiideetle tavsiye ediorum :))

X