Ethıca ıncirli hastanesi

sumeyra05

EVİMİN NEŞESİİİ PRENSESİM
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
788
4
118
İstanbul
MERHABA ARKADAŞLAR ETHİCA İNCİRLİ HASTANESİNDE DOĞUM YAPANLAR VAR MI? DOĞUM ÜÇRETLERİ NE KADAR SSK NE KADARINI KARŞILIYOR. HASTANE NASIL BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.kaydirigubbakcemile4

Gecen hafta cuma günü eltim ethicada doğum yaptı doktoru dışarıdan geldi,doktor hariç hastane suit odaya 2 milyar almış.
Ben hastanenin genel yapısını hiç beğenmedim daracık koridorlu basık bir yer,hasta odasında oturma grubunu hasta yatagından banyo perdesi gibi bir perde ayırıyor buda suit oda oluyor,ayrıca oda çok serindi ısıtmasıda yeterli değildi.
Hemşireleri ve hasta bakıcıları,bebek servisiyle ilgili hiçbir bilgim yok ama genel görünüşüyle hastaneyi beğenmedim.

MERHABA ARKADAŞLAR ETHİCA İNCİRLİ HASTANESİNDE DOĞUM YAPANLAR VAR MI? DOĞUM ÜÇRETLERİ NE KADAR SSK NE KADARINI KARŞILIYOR. HASTANE NASIL BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.kaydirigubbakcemile4

Sumeyracım merhaba
ya bende ethicayı düşünüyorum.ama henüz ücret öğrenemedim.birtürlü telefon ile bilgi vermiyorlar inatla.gelin randevu alın doktorumuzla örüşün ücreti dedi.şimdi aradım. heryer bveriyo fiyatını telefonda bir burası vermiyo.benim doktorum dışardan gelecek. ona sorucam bakalım o nekadar isteyecek .ethica nın iyatı ne diye sorcam.bakalım bana ne cvp verecek.sana yazarım.

bilmiyorumkismileselam canım benhafta içi doktora gidiyorum. ondan net cevap alırım. doktorum orayla anlaşmalı çalışıyor o önermişti. ama çok pahalı ya 2 milyardan bahsediliyor ayrıca doktorada ver ne bu yaa

bilmiyorumkismileselam canım benhafta içi doktora gidiyorum. ondan net cevap alırım. doktorum orayla anlaşmalı çalışıyor o önermişti. ama çok pahalı ya 2 milyardan bahsediliyor ayrıca doktorada ver ne bu yaa

slm canım
ben 15 ay önce doğumumu ethicada yaptım.çokta memnun kaldım,bebek hemşireleri süper zaten gecenin kaçı olursa olsun gelip bebeği alıp seni dinlendiriyorlar.temizliğide gayet güzeldi.hastayla çok güzel ilgileniyorlar sürekli destek verip seni bebek konusunda emzirme konusunda bilgilendiriyorlar.hastanenin genel yapısı beni hiç ilgilendirmiyordu önemli olan doktorumun beni oraya yönlendirmesiydi.benimkide dışarıdan geldi ve ya hizmet ya ethica demişti.temiz ve ulaşımı kolay olsun he birde kuvöz olayı yeterli olmalı gerisi boş demişti ki bencede öyle.en lüks Amerikan hastanesinde bile sonuçta 1 veya 2 gece kalıyorsun.odanın konforuydu hastanenin basıklığıydı bunlar önemli değil verilen hizmet önemli sende bunu görünce anlıyorsun zaten.benim doktorum 1500tl aldı hastanede 1000tl almıştı normal odada yatıım sezeryanla genel anesteziyle doğum yaptım çokta memnunum.2.bebeğimi şayet dünyaya getirmayi düşünürsem yine Ethica derim.yeni gelen sağlık bakanlığının sınıflandırmasındada ethica Bsınıfında olmuş.yani Memoral,Acıbadem,Alman vs aynı kategorideler.umarım seni aydınlatabilmişimdir.sağlıklı ve hayırlı doğumlar.a.s.

zeynep hanımcım tabiki herkezin beklentisi ve tatmin duygusu farklıdır.Yanlız diğer saydığınız hastanelerle aynı sınıfta bir hastane olduğunu düşünmüyorum.Bu sınıflandırılma alınacak katkı payını gösteren bir sınıflandırmadır.
Zaten aralarında ki farkı anlamak için listeye bakmaya gerek yok gözle görünebilecek kadar büyük farklar var bu hastanelerle ethica arasında.

zeynep hanımcım tabiki herkezin beklentisi ve tatmin duygusu farklıdır.Yanlız diğer saydığınız hastanelerle aynı sınıfta bir hastane olduğunu düşünmüyorum.Bu sınıflandırılma alınacak katkı payını gösteren bir sınıflandırmadır.
Zaten aralarında ki farkı anlamak için listeye bakmaya gerek yok gözle görünebilecek kadar büyük farklar var bu hastanelerle ethica arasında.

elbette herkesin beklentisi farklıdır ama sonuçta hastanenin yapısı değil verilen hizmet önemlidir.ben Memorialde burun ameliyatı olmuştum evet 5 yıldızlı otel gibiydi ama sonuçta 1 gece kaldım ethicada da 2 gece insana verilen değer çok güzeldi.
tabiki bir Alman veya Acıbademle mukayese etmiyorum arada gözle görülür fark var onun bilincindeyim ama orda da Ethicada da en nihayetinde 1-2 gece kalıyorsunuz dolayısıyla verilen ücret 2-3 misli oluyor hastanenin tapusunu vermiyorlar kimseye.

Selam kızlar ben doktorumla konuştumm. çokta araştırdım. Ethica için ebesi ile hemşiresi ile çok iyi 24 saat çocuk doktoru olan bi hastane dışarıdan doktor gelmesine karşı çıkmıyorlar. Epidural sezaryan herşey dahil doktor üçreti içinde 2800 tl diğerleri ona göre düşüyor. Ben kararımı verdim. Gideceğim.

Muhakkak ki verilen hizmete bakmak lazım,ben zaten sağlık ekibiyle ilgili bilgim olmadığını söyledim.
Tercih etme meselesi;hastanenin bende bıraktığı ilk intiba olumsuzdu,belkide hamile olmadığım ve alıcı gözle bakmadığım içindir:)

Selam kızlar ben doktorumla konuştumm. çokta araştırdım. Ethica için ebesi ile hemşiresi ile çok iyi 24 saat çocuk doktoru olan bi hastane dışarıdan doktor gelmesine karşı çıkmıyorlar. Epidural sezaryan herşey dahil doktor üçreti içinde 2800 tl diğerleri ona göre düşüyor. Ben kararımı verdim. Gideceğim.

hakkında hayırlısı olsun canım senin adına çok sevindim.allah hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin sende bebişini sağlıkla kucağına al inşallah.ethica bebek konusunda çok iyi bir hastane dışarıdan doktor gelince sgk geçerli oluyor bilgin olsun.yenidoğan ünitesinin olması çok önemli doktorumda öyle demişti bana.tekrar hayırlısı olsun.bu arada özel değilse doktorun kim?

merhaba, bu fiyat sgk indirimli mi?

canım doktorum Cihan ERDOĞDU CANKAT KADIN SAĞLIĞI MERKEZıNDE çalışıyor tavsiye ederim evet sgk lı fiyatı bu

arkadaşım sana katılıyorum yani bence alman hastanesyle acıbademle incirli mukayese bile edilemez ama devletimiz nasıl etmiş onuda anlamış değilim.

Arkadaşlar ben bu fiyatları görünce inanın çok şaşırdım. Geçen hafta doktoruma sorduğum sezeryan 1 600, epidüral 2.200 demişti. Hatta bu ücretin içinde doktor parası da yok. Doktor da 3 alıyormuş. Ben mi saf yerine konuluyorum acaba? Yardım ederseniz sevinirim...

Arkadaşlar ben bu fiyatları görünce inanın çok şaşırdım. Geçen hafta doktoruma sorduğum sezeryan 1 600, epidüral 2.200 demişti. Hatta bu ücretin içinde doktor parası da yok. Doktor da 3 alıyormuş. Ben mi saf yerine konuluyorum acaba? Yardım ederseniz sevinirim...

Canım sen hangi hastanede sordun ben 3 ay önce ethıchada spinal sezeryan oldum toplamda 2300 le cıktık hastaneden

hakkında hayırlısı olsun canım senin adına çok sevindim.allah hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin sende bebişini sağlıkla kucağına al inşallah.ethica bebek konusunda çok iyi bir hastane dışarıdan doktor gelince sgk geçerli oluyor bilgin olsun.yenidoğan ünitesinin olması çok önemli doktorumda öyle demişti bana.tekrar hayırlısı olsun.bu arada özel değilse doktorun kim?

bende ethicada dşünüyrm.dr.m serhat sakız.szin*

Back
X