Lazer Epilasyon Ethica Hastanesinde Lazer Epilasyon Yaptıranlar.!

Genitalde o kadar açık çektikten sonra bacaklarda hiç bişe hissetmedim :)benm koltuk altları kısa sürdü ama 10 dakka falan sürmedi yani.. Acaba bana baştan savma mı yaptı ki? Benm ortalama 1,5 saat sürdü seans. Daha dökülme de olmadı henüz.

Bacaklara bende dayandım hatta hiç ses bile çıkarmadım, meğer tüm enerjimi bikini bölgesine saklamışım Estetisyenin kim?
Dökülme için çok erken değil mi?
Ya ben 2. seansa gitmek istemiyorum, emlaya rağmen çok acıdı, bende bir terslik mi var:18: Ağda acısı yanında çerez gelir bana =)
Eksik ya da yanlış mı uyguladım acaba:44:
Sen emla sürmüştün ya o bölge bacaklardaki kadar acıdı mı çok, ne kadar sürdü bikinin bitişi?

Son düzenleme:
ben de haftaya gidicem ethicaya ilk seansıma. bi kremden bahsettiler onu aldınız mı acaba
bi de tüyleriniz ne durumda suan

Buradaki kızların yorumlarına göre bende o kremden edindim. Gitmeden 1.5 saat önce uyguladım. Bugün 2. gün dökülme olmaz ki

Emlayı 1,5 tüp kullan, ilkini yedir gerı kalanını tabaka halinde bırak üstünü strecle kapla, böyle acısı hafıflıyormus. Ben de 2. Seansta bunu denıcem. Neseydı sanırım estetısyenın adı? Senınkının adı ne?

2. seans için çok tırsıyorum şimdiden:18: Benim estetisyenimin adı seray
neşe hangisiydi siyah uzun saçlı olan mı yoksa kızıl saçlı mı?

Buradaki kızların yorumlarına göre bende o kremden edindim. Gitmeden 1.5 saat önce uyguladım. Bugün 2. gün dökülme olmaz ki

Krem derken emlayi sormamistim. Ethica da dediler ki losyon vericez nemlendirici galiba. Ama 160 lira gibi biseydi. Onu aldiniz mi. Cok pahali geldi de onun yerine baska bişey kullanamaz miyiz

Onu aldım ben ama daha kullanmadım. Peeling gibi jelimsi bi krem. Batıkları önlemek için alın demişlerdi, bi de lazer sonrası sürülmesi gereken bi merhem varmış, yanık oluşumunu engellemek için. Onu almadm ben, bepanten kullanırım diye

mrba.. hala devam ediyomusunuz memnun kaldiniznu aci falsn oluyormu bide fiyati pesinmi her saens icin ayri ayri mi veriosunuz

Ethica Hastanesine giden yok mu???

ben bir yıldır gidiyorum. yüzüme diod yaptırıyorum. bitiş garantisi verilmiyor zaten %100 bitmez tüyler diyorlar.çalışanları güleryüzlü, ortamı hijyenik. benim bir yıllık sonucumu soruyorsanız maalesef bitmedi az miktar farketti diyebilirim. acı konusundada gerçekten çok acıyor, emla etki ediyorsa da etki etmemiş halini düşünemiyorum.

Kızlar lazer epilasyon nasıl gidiyor? Ben daha 2.seansa gitmedim tüyler çıkmadığı için, 2,5 sonrası ıcın 2. Randevuyu aldım

Merhaba diod lazerde çene bölgesi fiyatları hakkında bilgin varmı acaba ? ataşehir merkezine gitmeyi düşünüyorum bende... Ancak 1 senede az miktarda farketmesi sence normal mi? Ben daha önce 8-9 seans alex yaptırmıştım ciddi anlamda çoğaldı :/ Bu yüzüden güvenilir biryer bulmak istiyorum...Dün gittiğim bir yerde alex ile yaptı kalınlar dökülücek sonra diod lazere geçicez dediler içime sinmedi...

MERHABA HERKESE
Haftalardır araştırdıktan ve araştırdıkça daha çok karışan düşüncelerimi de koyduk cebimize eşim ile ethica tıp merkezine gittik . Merkez gayet güzel ve temiz görünüyor çalışanları pek beğenmedim. Bir odaya girdik çalışanlardan biri benim ve eşimin epilasyon yaptırmak istediğimiz bölgelerdeki kıl yapımıza baktı. Daha sonra iki küçük kağıda bir şeyler yazdı ve bizi alt kata fiyatlandırma için başka birine yönlendirdi. Bana koltu kaltı+yarım bacak+bikini için 890 TL eşime kısmi yüz+sırt+omuz+ense için 1800 TL fiyat verdi. Allahtan çıkmadan hangi makinelerini kullanacaklarını sormak aklıma geldi bana Alexandrite eşime ise ND Yag makine ile epilasyon yapılacağını söyledi. Nette ve forumlarda araştırdığım kadarıyla alex koyu reknli tüyler ND yag ise açık renkli tüyleri dahi görebilen bir cihaz eşimin simsiyah tüyleri benim ise yoğun olmayan ve açık renkli tüylerim var. Nasıl oluyor bu iş anlamadım bi bildiği olan yardımcı olursa sevinirim

Merhaba kızlar. Bende ethicayı düsünüyorum lazer epilasyon için. Memnun kaldınızmı. Gidenlerin yorumlarına ihtiyacım var

Merhaba kızlar. Bende ethicayı düsünüyorum lazer epilasyon için. Memnun kaldınızmı. Gidenlerin yorumlarına ihtiyacım var

Ben gittim ama bir sonuç alamadım. Komple gidiyordum 5 seans sonra bıraktım o yüzden. Başka yere başlamaya da ne param ne vaktim var şu an. Zaten bitmesi için garantide vermiyorlar. Sırf hastane diye oraya yazildim. Memnun kalan varsa beni de bi aydinlatsin :)

Çok şaşırdım. Bu hastaneye olumsuz yapan hic duymamistim. En olagan secenegi burasi goruyordum. Ne zaman baslamistiniz. Hangi şubesiydi

üzerinden yılllar geçmiş ama memnun kaldınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…