• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ethica Hastanesinde Lazer Epilasyon Yaptıranlar.!

ellaca

Masal Gibi..sin♥♥♥
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
202
0
46
İstanbul
Kızlar Merhabalar,

Ben lazer epilasyona başlamaya karar verdim. İstanbul-Avrupa yakasındayım, bana en yakın b.köy ilçesi; bi kaç yer araştırdım bazıları ile gidip görüştüm.

Ethica'da karar vermek üzereyim, hem şu an kampanyaları var... Tüm bacak+koltukaltı+bikini+genital 990 tl, bana göre Ethica gibi bi yer için çok uygun en önemlisi de hastane ortamı diye tercih etmek üzereyim.
B.köy-İncirli'de birbirine yakın 2 yerleri var, karar veremeyip gidenlere sormak, danışmak istedim...

1.si Ömür'ün karşısında Ethica hastanesi olarak geçiyor, orayı beğendim ancak çok küçük 2 ayrı odası+ bir de muayene odaları vardı, çok konforlu gelmedi sanki, ama oradaki estetisyen bayan bilgili birisine benziyordu.

2. yer ise Ethica Tıp Merkezi olarak geçiyor, estetik merkezi gibi.. Orası daha konforlu geldi 2. kat tamamen lazer epilasyon için ayrılmış ve 6 estetisyen çalışıyormuş.

Lazer epilasyon için Ethica kurumunu tercih edenler hangi lokasyonu tercih ettiler, önerecekleri yani memnun kaldıkları iyi estetisyen var mı? İsim ve bilgi rica ediyorum.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
2 kez gittim =)
Tüm personel gayet ilgililer, Alexandrite son teknoloji cihaz kullanılıyor, (lazer epilasyon cihazlarını çok araştırdığım için biliyorum), steril bir ortamı olduğu kadar uygulama odaları da oldukça hijyenik... İlk izlenimlerim bunlar.
Önümüzdeki ay ise seanslarıma başlıyorum:nazar:

bende ethica ya başliyorum. komple bacak+genitalbikini+kolalti+yüz 1350 yarin ilk yüz seansima basliyorum hadi hayirlisi :)

Bu fiyat seans başına mı yoksa komple bitirme garantili falan mı ? Bir de incirli ethicadan bahsediyoruz değil mi ?
hayit paket fiyati bu 6 seans toplamda..evet incirli ethica..bgn yüz seansima girdim gercekten cok ilgililer ben memnun kaldim sonuclarda guze olur ins

Kızlar Merhabalar,

Ben lazer epilasyona başlamaya karar verdim. İstanbul-Avrupa yakasındayım, bana en yakın b.köy ilçesi; bi kaç yer araştırdım bazıları ile gidip görüştüm.

Ethica'da karar vermek üzereyim, hem şu an kampanyaları var... Tüm bacak+koltukaltı+bikini+genital 990 tl, bana göre Ethica gibi bi yer için çok uygun en önemlisi de hastane ortamı diye tercih etmek üzereyim.
B.köy-İncirli'de birbirine yakın 2 yerleri var, karar veremeyip gidenlere sormak, danışmak istedim...

1.si Ömür'ün karşısında Ethica hastanesi olarak geçiyor, orayı beğendim ancak çok küçük 2 ayrı odası+ bir de muayene odaları vardı, çok konforlu gelmedi sanki, ama oradaki estetisyen bayan bilgili birisine benziyordu.

2. yer ise Ethica Tıp Merkezi olarak geçiyor, estetik merkezi gibi.. Orası daha konforlu geldi 2. kat tamamen lazer epilasyon için ayrılmış ve 6 estetisyen çalışıyormuş.

Lazer epilasyon için Ethica kurumunu tercih edenler hangi lokasyonu tercih ettiler, önerecekleri yani memnun kaldıkları iyi estetisyen var mı? İsim ve bilgi rica ediyorum.

Teşekkürler.

incirli ethicaya mı gittin yoksa ethica tıp merkezine mi . bende oraya gideceğim sanırım diğer bayanın iyi geçmiş. geç kalmadık inş aralık bitecek neredeyse :D

Ben Ethica Tıp Merkezinde karar kıldım, ama istersem farklı lokasyonlardaki yerlerinde de seanslarıma devam edebilirim; ayarlıyorlar zaten=)
Bayağı bir ilgililer, bu konuda sorun yaşamayacağımdan eminim, sonuçta kurumsal bir kurum.
Değerlendirme muayenesi yapıldı ve randevum belirlendi. Önümüzdeki ay başlıyorum kısmetse inşallah.

Son düzenleme:
Ben Ethica Tıp Merkezinde karar kıldım, ama istersem farklı lokasyonlardaki yerlerinde de seanslarıma devam edebilirim; ayarlıyorlar zaten=)
Bayağı bir ilgililer, bu konuda sorun yaşamayacağımdan eminim, sonuçta kurumsal bir kurum.
Değerlendirme muayenesi yapıldı ve randevum belirlendi. Önümüzdeki ay başlıyorum kısmetse inşallah.

umarım güzel geçer. nette ethica tıp merkezine baktım ataşehiri gösterdi. orası bana uzak kalır. ethica incirli hastanesine bi gidip görüşeyim bakalım. çok sordum kusura bakma. bende şaştım kaldım herkes farklı bir şey söylüyor birisi orayı kötülüyor falan . tedirgin oluyor insan. teşekkür ederim :)

umarım güzel geçer. nette ethica tıp merkezine baktım ataşehiri gösterdi. orası bana uzak kalır. ethica incirli hastanesine bi gidip görüşeyim bakalım. çok sordum kusura bakma. bende şaştım kaldım herkes farklı bir şey söylüyor birisi orayı kötülüyor falan . tedirgin oluyor insan. teşekkür ederim :)

Rica ederim, lazer epilasyon olayları çok karışık zaten... Önemli olan araştırarak emin olduğunda bu işe başlamak.
Bu arada b.köyde'de var tıp merkezleri bilgin olsun.

seansların nasıl geçiyor ?
genitalin özellikle acıyor mu ? ya da o bahsettikleri krem gibi şeyden kullanıyorlar mı ?
bir de fiyatı ödeme kısmında peşin mi ödüyoruz taksit mi ?
cevaplarsan sevinirim :)

Ooo, hayırlı olsun:1: Eee nasıl geçti? Hangi Ethica Şb.'ne gittin?

Bi de emla krem tam olarak nasıl ve ne kadar süre önceden uygulanıyor?

Son düzenleme:
Ethica tıp merkezi diye geçiyor. Emla'yı uygulamadan 1 saat önce sürdüm ama daha faydalı olması için strecle kaplamak gerekıyormus. Benm seans 1.5 saat sürdü, sen yarın girdiğinde ortalama ne kadar sürede bitecek dikkat et, düzgün yapıp yapmadığını anlamak için. Yarın görüşlerini bekliyorum :3:

İlk seansıma pazar günü girdim, beklediğimden daha iyi geçti:nazar:Yaklaşık 2 saat sürdü.
Koltukaltları max.10 dk, alt bacaklar 45-50 dk, üst bacak 25 dk, genital 20 dk
Emla sürdüm ama yine de çok acıdı yaaa :43:Ben içerideyken bekleme yerindeki arkadaşlarım sesimi duymuşlar, artık nasıl bağırdıysam:1:
Senin bikini bölgesi acıdı mı? Benim bacaklarımın bazı yerleri ve bikini olayı bitirdi beni...

Son düzenleme:
İlk seansıma pazar günü girdim, beklediğimden daha iyi geçti:nazar:Yaklaşık 2 saat sürdü.
Koltukaltları max.10 dk, alt bacaklar 45-50 dk, üst bacak 25 dk, genital 20 dk
Emla sürdüm ama yine de çok acıdı yaaa :43:Ben içerideyken bekleme yerindeki arkadaşlarım sesimi duymuşlar, artık nasıl bağırdıysam:1:
Senin bikini bölgesi acıdı mı? Benim bacaklarımın bazı yerleri ve bikini olayı bitirdi beni...

ben de haftaya gidicem ethicaya ilk seansıma. bi kremden bahsettiler onu aldınız mı acaba
bi de tüyleriniz ne durumda suan

Back