• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eternity kullananlar ????

Bende bunlardan almayı düşünüyorum fakat dış yüzeyi açısından bende meraktayım acaba dış yüzeyi solarmı yada atarmı kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Bende bunlardan almayı düşünüyorum fakat dış yüzeyi açısından bende meraktayım acaba dış yüzeyi solarmı yada atarmı kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

öğrendim canım dış kaplaması soyulmuyormuş renklleri solmuyormuş ancak harlayan ateşte yemek pişirmek için uygun değilmiş kısık ateşde kullanılıyormuş yani tencerenın alt tabanını aşacak seviyede açmıyormuşsunz ocağın ateş seviyesini :) hemde marka dıye cesaretlendim bnde marka takıntım yoktur ama solmaz yanmaz yapışmaz diyorya garantili yanibirşey olduğunda dönüp bakın tencerenız böyle böyle oldu şöyle oldu diyebileceğimiz bir mercii olması güzel :) her firma neredeyse çıakrmş bu tencerelerden ama dış desenli çiçekli yüzeyi hemencik yanıyor simsiyh oluyor.

Bizim bir tane böyle tenceremizivar 4-5 yıl oldu kullanalı hiç bir şey olmadı dış yüzeyine ne rengi soldu ne boyası attı üstelik baya canlı renkler kırmızı siyah ve beyaz desenler var.

bu gardenya serisinden içi teflon olan tancere tava takımları ve yine aynı desenden 3 adet saklama kabı ve çaydanlık olan setten annem 3-4 sene önce almıştı çeyizim için.ben de ehnzü kullanmadım evlendiğimde kullanıcam ama gerçekten çok şıklar.ben internette araştırdığımda sadece kulplarının çok çabuk kırıldığını duydum umarım öyle bir sorun yaşamayız.. :18:

Back
X