Etekti oldu şalvar :)

evrim2008

Sabırlıyım,bekliyorum:)
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
572
0
Çok basit yaptığım şalvarım :)Boyu kısa oldu yani diz altında bitiyor isteyen daha uzun yapabilir giymediğim kloş bir eteğimden yaptım,ağ kısmı fazla oluyor tabiki daha dar bir etekten yapılırsa ağ kısmı dökümlü yani fazla olmaz.Bacak açıklığı bırakıp 20cm kadar eteğin alt kısmını komple dikiyoruz bacak kısımlarınıda içeri kıvırıp dikerseniz daha muntazam olur,şalvarın bacak kısımları çirkin olmaz dikiş dikenler bilir zaten,en son ütülerseniz işlem bitmiş demekdir :)Ben göstermek için ütülemedim:)

Eklentiler

• $şalvar.jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 290
  • $şalvar1.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 193
canım ellerine sağlık... gerçekten guzel bir fikir, şahsen şalvarı eteğe tercih ederim acayip rahat oluyo ayrıca ince belde çok seksi durur :))
yanlız nacizane bir önerim var bacak kısmından ağ kısmına doğru hafif bir oyuntu yapılırsa daha iyi olurdu sanki

evrim sende az dilsin , böyle eskiden yeni ürtemek çok hoşuma gidiyor valla elindekini değerlendirmen çok güzelll,tebrik ederim seni
bana uymaz o ayrı şalvar deyil etek bilem giyemiyorum ben pantalon yada şort kikikiki

Teşekkür ederim :)O şekilde de denedim onuda diğer sefer başka bir kumaşla göstermeyi düşünüyordum:)Bu ağı fazla sevenler için:))

evrim sende az dilsin , böyle eskiden yeni ürtemek çok hoşuma gidiyor valla elindekini değerlendirmen çok güzelll,tebrik ederim seni
bana uymaz o ayrı şalvar deyil etek bilem giyemiyorum ben pantalon yada şort kikikiki

Teşekkür ederim tijen:))Elimde daha bir sürü proje varda fırsat bulsam ilginç fikirlerle geliyoruuummm :))

ilğinç olmuş ellerine sağlık benimde acuk şalvar hastalağım var ama böyle çiçekli falan değil

ilğinç olmuş ellerine sağlık benimde acuk şalvar hastalağım var ama böyle çiçekli falan değil

Teşekkür ederim:)Bu yaz çiçekler çok moda tavsiye ederim:)Bundan tek renk boyu uzun tutularak şalvar yapılıp Sersoyun dediği gibi bacaktan ağa doğru oyuntu verilip bileği sarması sağlanabilir,benim eteğim buna müsait değildi bende böyle bol ağlı yaptım buda hoş oluyor:)Birde elbiseden yapılabilir sıkıldığınız bir elbiseyi etekte uyguladığım gibi yapıp üstü elbise altı şalvar şeklinde giyebilirsiniz,buda çok moda:)Denemek size kalmış :))

ay ne güzelll , değişik fikirler hoşuma gidiyor
benim içinde güzel oluyor (kopya için kikikikikiii)

Demek çalıyorsun fikirlerimi seni seni :))Şaka bi tarafa yardımcı olmak bişeyleri paylaşmak çok hoşuma gidiyor eski eğitimci olmaktan kaynaklanıyor galiba:)Bakalım yeni fikirlerimi beğenekmisin :))Bu arada ilgine tekrardan teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…