Eteklerim

Laale

Aşikârdır Zat-ı Hak
Pro Üye
13 Nisan 2007
33.020
99.996
45
Arkadaşlarım;
geçen sene yaz sezonu 3 tane çan etek almıştım.
Bu yıl rejim ve spor sonucu birazcık kilo vermişim galiba. Az önce denedim üzerime oturmuyor,diz altında olması gereken eteklerim daha da aşağıya iniyor.:bbo:
Yani durduğu yer hem hoş değil hem de bel,kalça kısmı çok bol duruyor,sanki emanet gibi oldu üzerimde üçü de..benneyaptımki
Şimdi bu üç etek de gizli fermuarlı..
Yarın terziye götürsem hem boyundan hem de belinden,kalça kısmından birazcık küçültme yapılabilir mi?fisfisfis
Sorum komik gelebilir ama yarın terzi güleceğine şimdi siz gülün..
Götüreyim mi terziye?:sm_confused:

Niye gülelim laalişim.Tabiki götür ben terziye çok sık gittiğim için söylüyorum düzeltilebilir bişey.Terzine güveniyorsan tabiki dahada kötü olmasın sonra..:1rolleyes:

Götür tabi Laalecim , terziler bu günler için var , gülmez merak etme sen.
Eteklerin uç kısmında tül vs. yok değil mi?
Düz çan etek.?
Çünkü tülü falan varsa modeli bozulur belki kısaltma yapılırken..

eteklerde gizli fermuar olduğu için(ufak değişiklikler fermuarı büzüşük durdurabilir) belden yapılacak oynamaları kısıtlı tutmanı öneririm. arkadan ufak pensler atılabilir. onun dışında boydan oynamaları daha rahat yaptırabilirsin.

Niye gülelim laalişim.Tabiki götür ben terziye çok sık gittiğim için söylüyorum düzeltilebilir bişey.Terzine güveniyorsan tabiki dahada kötü olmasın sonra..:1rolleyes:

Çok şükür birileri sesimi duydu!
Hayatım,terziye güveniyorum,pantolonlarımda bir sorun yaşamadım,bunlar gizli fermuar diye korktum sadece..:bbo:

Tül çok canımıniçi.
Sadece bir tanesinin iki yanında yırtmaç var,o düşündürüyor beni..fisfisfis

Pekii..
kalça kısmı?
O kısmı da mı az daralatayım?:uhm:

Pekii..
kalça kısmı?
O kısmı da mı az daralatayım?:uhm:

bence de güvendiğin ya da fikir paylaşabildiğin bir terziye götür ve kemerini sköüp tekrar takmak suretiyle bişey yapmak isterse izin verme. mevcut yerlerinden ( yada kemer kısımlarından) pens koydur. kalçaya oturması için yanlardan alır ama tecrübe ettim kemer çıkarılınca herkes takamıyor ve bir daha giyemeyebiliyorsun.

canım bende gebelikten önce ikidebir kilo alıp verdiğim için bu tür kıyafetlerimin arka kısmına eni geniş lastikler oluyorya onlardan diktiriyordum terziye kilo alsamda versemde lastikli olduğu için sorun olmuyordu.şimdi annemdeyim eve gidince resmini eklerim bakarsın istersen..

Ahhh ahhh bir de ben anlasam eni geniş lastik ne demektir ki?:sm_confused:
Çok cahilim ya bana bakmayın..
Neyse,ctesi günü terziye götürdüm,tüm eteklerimi götürdüm,tek tek giydim adam yeni ölçümü aldı,daralcak ve boyunu biraz kısaltcak inşallah..
Yarın öğlen teslim alıcam..İnşallah güzel olmuşlardır..fisfisfis
Herkese tek tek teşekkür ederim..

Eteklerimi aldım,tek tek denedim.
Çok güzel olmuş hepsi..:dance:
Herkese yardımlarınızdan dolayı çok teşekkürler..a.s.
En güzel günlerde kullanayım inşallah de mi?

Çok şanslıymışın bendede vardı ama istediğim gibi olmadı napalım başkalarına kısmet oldu artık.Gözün aydın şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…