etek giymeye hasret yaşıcam :(

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
kızlar doğum yapalı 40 gün olacak yarın ama bacaklarımın arkasındaki çatlaklar nedeni ile artık asla etek giyemicem galiba bunlardan nasıl kurtulucam en azından göze batmasın yaa...
(herkesin karnında çatlak olur benim kalçalarımda ve bacaklarımın arkasında oldu ne garip şey)
yokmu şu çatlaklara iyi gelen bi krem?

Malesef canim olusan catlaklari yok etmek malesef imkansiz...Hamileyken devamli yagla (bitkisel yaglar ile) masaj yapmaliydin...Ben hep göbegime yaptim masallah göbegimde hicbirsey yok ama gögüslerime sürmedim ve benimde gögsümde catlak olustu...Bundan sonra devamli kremle vücudunu, belki kilo verdikten sonra ve vücudundaki su atildiktan sonra,ve birazda sporla catlaklar görünmeyebilir..
Bildigim kadari ile hamilelik döneminde catlaklar kirmizi renk oluyor ama ilerleyen zamanalrda beyazlasarak belirginligini birazda olsa kaybediyor..

çatlak oluşmasının zerre kadar kremle jelle ilgisi olduğunu sanmıyorum..
ben 2 hamilelik yaşadım her ikisinde de hiç bir şey kullanmadım..
maşallah daş gibiyim.ne çatlağım nede yırtığım var!!süprizzzzz
şu an için kullanabileceğin bir kerm varmı onuda bilmiyorum..benneyaptımki

altunhan,bende seninle aynı dertten muzdaribim.benimde karnımda çatlak yok.ama kalçalarım ve bacaklarımın arkasında var.üstelik ben hamileyken kremlenmiştim de:1no2: karnımda yok ama o da kapkara bi renk aldısenağlama
bilseydim bu kadar kötü görüntüm olacak hemen çocuk olayına girmez,biraz beklerdimÇok üzgünüm çoook

Mutlaka catlak olayinin direk kremle alakasi yok...Büyük bir özellik herkezin vücut yapisinda ve ailesinde yatiyor..Benim kiz kardeslerimde ve annemde catlak yoktu allahima sükür bendede olusmadi ama krem vücudunun asiri kuruyup gerilemsini,ve zedelenmesini önlüyor...Devamli cildini yumusak tutarak en azindan catlak olayinda biraz azaltma olabiliyor..

Bu arada krem derken, ben krem kullanmadim.Icinde hic bir katki maddesi olmayan özel bir yag kullandim..Ama zeytinyagininda cok cok iyi oldugunu duydum...

bende hamileyken rılastıl isimli bir krem kullanmıştım ama nerden bileyim bacaklarımın çatlıcağını kalçalarımada sürmüştüm ama işe yaramadı napıcaz biz yaa pantolonlara esirmi olucaz ya denize girerken yazın bikini giymek yok etek giymek yok kapri giymek yok elbisede yok offf offffff

canım bu kadar uzulme vucudun eskı formuna kavusunca bıraz daha az bellı olur bence catlaklar.tek sen degılsınkı bu dertten muzdarıp,nıce genc kızlar var kılo alıp vermekten bel kısımları bacakları catlak ıcınde ama herseyı gıyıyorlar.bosver ya sende gıyersın.bırde ben ıhtıyacım olmadıgı ıcın kullanmadım ama mustela nın dogum sonrası catlakları ıcın kremı var.tamamen yok etmez ama toparlar sanırım.bırde lıerac ın var catlaklar ıcın

sağol canım bende contractubex isimli bi krem duydum ama okadar çok çatlak önleyici krem varki hangisini alsam şaştım kaldım kafamçokkarıştı

sağol canım yaa sayfayı bi türlü açamadım ama araştırıcam bu kremi seninkininde gelmeye niyeti yokmuş yani rahat geldi orası heralde...
ne kadar daha bekliceksiniz eğer hala gelmezse sezeryan mı olucak

normal doğum olmasını istiyoruz... şuan kontrol altındayız dört günde bir doktorumuz muayene ediyor herhangi bir pürüz olmazsa normal doğum olcak inşaallah...linki bir de şöyle dene istersen... tr.strawberrynet.com burda strivectin sd olarak aratırsın canım... hadi bakalım kolay gelsiiiin...

CAnım ya sen daha çok yenisin.Çatlakların kırmızıyken yok ettin ettin bir daha düzelmiyor.Bu zamanı evde zeytinyağıymış yok kahve limon falan zaman geçirme derim ben.Memorıal hastanesinde dr.havva serra göçer var.ışinin ehli bir kadın.Yeri okmeydanında .Öyle pahalı falanda değil.Karboksi terapi var çok başlarda işe yarıyor zaten sende yaramayacaksa o söyler.Paranı almak için yalan yere bir işlem yapmaz. Ozonlu merhem falan var ne bileyim sana uygun bir şey söyler.Sana uymuyorsa bir estetik doktoruna git sıradan bir cildiyeciyeye gitme. Bu işin ehli estetik doktorları.Fakat dahada vakit geçirme.Bu arada bepanthen krem sür.Kolay gelsin.Bebişinle uzun sağlıklı ve güzel yıllara inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…