• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

et parçası düştü

laatweek

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
334
60
18
merhaba bu ay adetim 20 gün gecikti tarlusal kullanmama rağmen olmadım gecikmenin 11. gününde beta 2,30 çıktı tekrar tarlusal kullandım ve bugün adet oldum beyaz et parçası gibi zara benzeyen bişey geldi ve ilk kez oldu çok korktum sizce bu düşük mü ya da normal bir durum mu

merhaba bu ay adetim 20 gün gecikti tarlusal kullanmama rağmen olmadım gecikmenin 11. gününde beta 2,30 çıktı tekrar tarlusal kullandım ve bugün adet oldum beyaz et parçası gibi zara benzeyen bişey geldi ve ilk kez oldu çok korktum sizce bu düşük mü ya da normal bir durum mu
Beyaz mi keşke cekseydin CNM

Beyazsa düşük olabilir ama testte negatif çıkmış

Ne olur ne olmaz kan testi verin, kimyasal olup olmadığını öğrenmiş olurdunuz

geçen hafta doktor muayene etti görünen bişey yok dedi ama bilmiyorum yarın tekrar gideceğim

Beyazsa düşük olabilir ama testte negatif çıkmış
kistim patladı geçen hafta acaba o olabilir mi onun bir parçası falan , acile gitmiştim ağrısından doktor patladığını söyledi gebeliğe de o zaman bakmıştı ne olur ne olmaz diye

Bence kisttir, çünkü bebek olsa 20 gün gecikme 7 8 haftalık olması gerekir, bebeğin boyu 7 haftalikken ortalama 1 cm falan minicik yani öyle et parçası modunda olacağını sanmıyorum. Bir de gecikmenin 10. Günü 2.30 çok düşük bir değer, varsa bile sağlıksız bir gebelikmiş

Back