Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyaz mi keşke cekseydin CNMmerhaba bu ay adetim 20 gün gecikti tarlusal kullanmama rağmen olmadım gecikmenin 11. gününde beta 2,30 çıktı tekrar tarlusal kullandım ve bugün adet oldum beyaz et parçası gibi zara benzeyen bişey geldi ve ilk kez oldu çok korktum sizce bu düşük mü ya da normal bir durum mu
Ne olur ne olmaz kan testi verin, kimyasal olup olmadığını öğrenmiş olurdunuzmerhaba bu ay adetim 20 gün gecikti tarlusal kullanmama rağmen olmadım gecikmenin 11. gününde beta 2,30 çıktı tekrar tarlusal kullandım ve bugün adet oldum beyaz et parçası gibi zara benzeyen bişey geldi ve ilk kez oldu çok korktum sizce bu düşük mü ya da normal bir durum mu
kistim patladı geçen hafta acaba o olabilir mi onun bir parçası falan , acile gitmiştim ağrısından doktor patladığını söyledi gebeliğe de o zaman bakmıştı ne olur ne olmaz diyeBeyazsa düşük olabilir ama testte negatif çıkmış
ay çektim ama hiç hoş bir görüntü değil paylaşmak istemedimBeyaz mi keşke cekseydin CNM
Kese gibi beyaz birşey se dusurmussundur çocuğuay çektim ama hiç hoş bir görüntü değil paylaşmak istemedim
geçen hafta kistim patladı acaba o olabilir miKese gibi beyaz birşey se dusurmussundur çocuğu
Paylaşma öyle görüntü yasak hem kimse anlamaz hiç hoşta olmaz ayrıca.ay çektim ama hiç hoş bir görüntü değil paylaşmak istemedim
tabiki asla öyle bir şey olmaz , sadece patlayan kistimle mi ilgili yoksa bebek mi onu anlayamadim o yüzden tarif ederek anlattımPaylaşma öyle görüntü yasak hem kimse anlamaz hiç hoşta olmaz ayrıca.
Hamile olsan beta yüksek olurdutabiki asla öyle bir şey olmaz , sadece patlayan kistimle mi ilgili yoksa bebek mi onu anlayamadim o yüzden tarif ederek anlattım