et beninin kopması

emnsz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
38
0
merhaba ben çocukken sırtımı kaşırken etbenimi sivilce zannedip kaşımış hatta baya bi zedelemiştim.benim ogünden bıu yana çok büyümedi çok az büyüdü. ama artık psikolojik mi bilmiyorum ama kaşınıyormuş gibi geliyor.rengide kahve rengi ortası hafif kırmızı gibiymiş.sırtımda olduğu için çok inceleyemiyorum.benim gibi ben kazası yaşayan var mı?ne yapmalıyım krem sürüyorum koruyorum

merhaba ben çocukken sırtımı kaşırken etbenimi sivilce zannedip kaşımış hatta baya bi zedelemiştim.benim ogünden bıu yana çok büyümedi çok az büyüdü. ama artık psikolojik mi bilmiyorum ama kaşınıyormuş gibi geliyor.rengide kahve rengi ortası hafif kırmızı gibiymiş.sırtımda olduğu için çok inceleyemiyorum.benim gibi ben kazası yaşayan var mı?ne yapmalıyım krem sürüyorum koruyorum

kucukken bir tandigimizin 18 yasindaki oglu et benini kendi kendine rahatsiz oldugu icin koparmisti iple. birsure sonra o bolge kanserlesti ve vefat etti.
sen koparmamissin cok sukur, panik yapma ama senin yerinde olsam en kisa zamanda doktora gorunurdum. et benleri cok ama cok onemlidir. hatta sadece ben'ler bile...

X