Et alerjisi?

Feeling07

Bal oğluşum 🥰🍯
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
4.995
5.396
158
Merhaba hanımlar, inşallah doğru yere açmışımdır konuyu gerçekten herşeyin başı sağlık..
Geçen sene dışarıda yediğim kofteden besin zehirlenmesi yaşadım ve yaptığım perhiz ve ilaç kullanımı sonrası iyileştim. Fakat o günden beri ne zaman (özellikle dışarıda) et yesem kofte, kebap, lahmacun, pide vs. 2 saat sonra falan mide bulantısı yaşıyorum ve bağırsaklarım bozuluyor. Yememeye çalışsamda olmuyor bugun bebek mevludune gittim ve etli pide vardı mecburen yedim geldiğimden beri soda içiyorum anca geçiyo. Geçen seneden önce hic biseyim yoktu çalısıyordum ve hep dışardan yerdim eğer ette bi sıkıntı varsa dokunurdu şuanda her ete vucudum tepki veriyor. Sizce ete alerjim olabilir mi? Alerji sonradan gelişir mi?

Çok okunan bi bölüm olmadığı için konumu gören yok sanırım

merhaba
geç olacak ama
ben de zaman zaman besin zehirlenmesi yaşıyorum dışarıda yemekten ancak her zaman etten degil. pizza, et, tatlı, hamburger in içindeki peynir vs. aklıma gelenler
hatta bi kez annemdeyken oldu, kıymadan.
oldu mu saatlerce karin ağrısı, bazen hastanelik olabiliyorum, ishal kusma vb olabiliyor, bazen daha hafif geçiyor yoğurtla filan.
sizinkisi kronik bir hal almış en doğrusunu doktor söyler sanırım. belki endoskopi filan gerekli olabilir
yoğurt ayran kefir soda benim de bildiğim mideye iyi gelen gıdalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…