eşyalarımı göndermiş!!

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.
dilerim tez zamanda toparlanırsın.
bi yandan iyi olmuş.
yüz göz olmak zorunda kalmamışsın.

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.
dilerim tez zamanda toparlanırsın.
bi yandan iyi olmuş.
yüz göz olmak zorunda kalmamışsın.
inş çabuk toparlanırım
hayatımın bundan sonrası belirsiz
evet iyi oldu bi taraftan onlarla yüz göz olmadım

hayırlısı olsun canım arkadaşım bundan sonraki hayatında mutluluklar :)

Pfff..dusuncesi bile icimi urpertiyo inan. Gerci zaten okadar kotu ve berbat hissediyorumki. Bundan biraz daha kotu hissetmisim hissetmemisim cokta farketmez sanirim.

Zamana ihtiyacin var canim, evet, zamana ihtiyacimiz var. Aslinda saglam birer tanede tatile galiba.
Yarin notere ugrayip evlilik sozlesmemizin bir kopyasini isteyecegim. Bu haftanin sonuna dogruda avukatla ilk gorusmem olacak. Gecen hafta saclarimi biraz kestirdim. Onumuzdeki cuma boyatacagim. Araya birde masajla cilt bakimi sigdirirsam resmi olarak kendimi depresyonda ilan edecegim.
Tavsiye ederim canim sanada, durumumuzla birazcikta goz kirparak alay etmemiz lazim sanirim, accik deliye vurmak bana iyi geliyo.. : ) he bide her gun asiri asiri suslenip guzel olmak. Salmamak yani. Esyalarima kavusur kavusmaz tekrar kosmaya basliicam, birazda kilo vermeliyimki yaza bomba gibi gireyim.

senin avukat durumlarin nasil gidiyor? anlasmali bir bosanmami olacak yoksa tamtersimi..?

tabiki herşeyin ilacı zaman.. henüz olaylar çok tazeyken daha zor oluyo zamanla aşıcaz hepsini..
tabiki hayatı fazla ciddiye almamak gerekiyo.. salıcaz arada ki depresyonvari gezmeyelim..
ben zaten kilo verdim kendiliğinden çok zayıfım şu an yemek bile yiyemiyorum ki..
anlaşmalı olacak gibi gözükmüyo bizim iş.. karşı taraf mal mülk delisi üç kuruşun hesabını yapar.. ben de bana yaşattıklarını adalet yoluyla söke söke alıcam.. maddi manevi tazminat davası açıcam.. bakalım veriyo mu vermiyo mu anlıcak o zaman anyayı konyayı.. benim kredi kartımdan çektiği taksitli nakit çekimlerin son iki taksidi bana kaldı onlarıda ödedim kapattım.. bıkmıştım bunun kumar borcundan artık bir ohh çekmem lazım sanırım..

boşanma süresini ne kadar kısa tutarsan o kadar kolay toparlanırsın.netleştir

ben eşimle o sürece geldim.baba evinde oğlan da yeni doğmuştu ara, yaşadıklarım berbattı...şimdi barıştık ama oğlan olmasaydı çoktan boşamıştım, sevmiyorum o kadar olandan sonra ama mecburiyet gibi, tek başıma çocuk büyütemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…