bitti artık zatenterbiyesiz...geri dönme sakın arama bile..
inş o da mutluluk yüzü görmesin bi ömürNe terbiyesizmis...insallah artik mutlu olursun .
yine de oyle soyleme. Allaha havale et.sanirim cocugun yok.bari bu yonden sanslisin cnm ya..inş o da mutluluk yüzü görmesin bi ömür
evet çok şükür çocuk yok....yine de oyle soyleme. Allaha havale et.sanirim cocugun yok.bari bu yonden sanslisin cnm ya..
inş çabuk toparlanırımhakkında hayırlısı olsun arkadaşım.
dilerim tez zamanda toparlanırsın.
bi yandan iyi olmuş.
yüz göz olmak zorunda kalmamışsın.
sağol teşekkür ederim inş herşey en yakın zamanda yoluna girer de çabuk unuturum yaşadıklarımıhayırlısı olsun canım arkadaşım bundan sonraki hayatında mutluluklar :)
Pfff..dusuncesi bile icimi urpertiyo inan. Gerci zaten okadar kotu ve berbat hissediyorumki. Bundan biraz daha kotu hissetmisim hissetmemisim cokta farketmez sanirim.herşeyi tıkmış tıkıştırmış göndermiş.. bilmiyorum içim buz gibiydi ne üzüldüm ne sevindim öyle diyim..
zamana ihtiyacım var yaşadıklarımı sindirmek için..
kamyon parasını bile bana olan borcundan düşmüş para da göndermiş..
allahından bulsun..
inş sağolunhayırlısı olsun
bundan sonra mutlu olursunuz
tabiki herşeyin ilacı zaman.. henüz olaylar çok tazeyken daha zor oluyo zamanla aşıcaz hepsini..Pfff..dusuncesi bile icimi urpertiyo inan. Gerci zaten okadar kotu ve berbat hissediyorumki. Bundan biraz daha kotu hissetmisim hissetmemisim cokta farketmez sanirim.
Zamana ihtiyacin var canim, evet, zamana ihtiyacimiz var. Aslinda saglam birer tanede tatile galiba.
Yarin notere ugrayip evlilik sozlesmemizin bir kopyasini isteyecegim. Bu haftanin sonuna dogruda avukatla ilk gorusmem olacak. Gecen hafta saclarimi biraz kestirdim. Onumuzdeki cuma boyatacagim. Araya birde masajla cilt bakimi sigdirirsam resmi olarak kendimi depresyonda ilan edecegim.
Tavsiye ederim canim sanada, durumumuzla birazcikta goz kirparak alay etmemiz lazim sanirim, accik deliye vurmak bana iyi geliyo.. : ) he bide her gun asiri asiri suslenip guzel olmak. Salmamak yani. Esyalarima kavusur kavusmaz tekrar kosmaya basliicam, birazda kilo vermeliyimki yaza bomba gibi gireyim.
senin avukat durumlarin nasil gidiyor? anlasmali bir bosanmami olacak yoksa tamtersimi..?
sağol teşekkür ederim inş herşey en yakın zamanda yoluna girer de çabuk unuturum yaşadıklarımı
Ins caniçok çabuk unutulmuyor ama ilerde daha mutlu olucaksın :)
Ins canimçok çabuk unutulmuyor ama ilerde daha mutlu olucaksın :)
boşanma süresini ne kadar kısa tutarsan o kadar kolay toparlanırsın.netleştir1 aydır ayrıydık kızlar. babamın evindeydim biliyosunuz evi terk etmiştim. bütün eşyalarımı kamyona yükleyip göndermiş.Kırık dökük geldi bi kısmı. Bi yandan da iyi oldu ben o eve gidip toplasaydım daha zor olurdu. Artık önüme bakıcam. Belirsiz bi hayat bekliyo beni. Dilerim o heri bana göstermediği gün yüzünü kendisi bir ömür görmez!..
haklısınboşanma süresini ne kadar kısa tutarsan o kadar kolay toparlanırsın.netleştir