eşyalarımı göndermiş!!

doga2200

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
3.238
1.703
37
1 aydır ayrıydık kızlar. babamın evindeydim biliyosunuz evi terk etmiştim. bütün eşyalarımı kamyona yükleyip göndermiş.Kırık dökük geldi bi kısmı. Bi yandan da iyi oldu ben o eve gidip toplasaydım daha zor olurdu. Artık önüme bakıcam. Belirsiz bi hayat bekliyo beni. Dilerim bana göstermediği gün yüzünü kendisi bir ömür görmez!..

Son düzenleyen: Moderatör:
ooo senin konulara bi göz gezdirdim allah icin sen kurtulmussun bacım ya bosver valla kurban kes hic arkana bakmayı bırak bence mesaleler yansın yani sen büyük bi cıngardan kurtulmussun bosver

Yine terbiyeliymis burda okudugum bir konuda daha hic gorusmeden mahallede dagitmislar kiyafetleri hala saskinim

benim adam bile onların yanında terbiyeli kalıyo diyosun yani.

Erkekler dusuncesiz kaba dumduz varliklar ztn bosverin isiniz kolaylasmis adam sizi cagirsa daha iyiydi ama sonuca ulastirmis ve gondermis cope atani dagitani da cok goruyorum siz onunuze bakin bosverin bu kucuk bi ayrinti olsun..

Erkekler dusuncesiz kaba dumduz varliklar ztn bosverin isiniz kolaylasmis adam sizi cagirsa daha iyiydi ama sonuca ulastirmis ve gondermis cope atani dagitani da cok goruyorum siz onunuze bakin bosverin bu kucuk bi ayrinti olsun..
önüme bakıcam yapcak bişey yok.. benle ve ailemle karşılaşmaya yüzü yoktu niye çağırsın ki..

Hanzadecim gercektenmi : ( tum gununu depresif gecirmis biri olarak icime dahada agir bir sanci girdi okuyunca.
Herhalde cok zoruma giderdi esyalarimi gonderseydi, eminim senin icinde kolay olmamistir...

Herseyin hayirlisi canim, eminim elbet hersey yoluna girecektir bi sekilde hayatimizda.

Allah sabir ve guc versin kuzum..

herşeyi tıkmış tıkıştırmış göndermiş.. bilmiyorum içim buz gibiydi ne üzüldüm ne sevindim öyle diyim..
zamana ihtiyacım var yaşadıklarımı sindirmek için..
kamyon parasını bile bana olan borcundan düşmüş para da göndermiş..
allahından bulsun..

Çok acı. Allah sabır versin. Eşin gerçekten terbiyesizmiş. Ben de boşandım eşyalarımı topladığım zaman çok üzülmüştüm. Halen daha aklıma gelince üzülürüm

Çok acı. Allah sabır versin. Eşin gerçekten terbiyesizmiş. Ben de boşandım eşyalarımı topladığım zaman çok üzülmüştüm. Halen daha aklıma gelince üzülürüm
insan emeklerine üzülüyo.. ne hevesle kurduk o evi dizdik eşyaları.. herşeyimi evime göre almıştım..şu yaşadıklarımıza bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…