Evimizde vitrin yok, konsol yok, ihtiyacı olanlara verdik, ancak verme aşamasına gelene kadar salak gibi oradan oraya tayin oldukça taşıdık.
Misafiri, misafire eşya göstermeyi sevenler var, onlar için daha uygun özellikle vitrin.
Konsoldaki "misafir yemek takımı"nı da mutfağa aldım, mis gibi biz kullanıyoruz, Jumbo yemek seti dahil.
Orta sehpayı da verdim, kaldırınca fark ettik ki odanın içi açıldı.
Kısaca sizin aslında nasıl bir ev istediğinize bağlı. Varaklı takımlardan hoşlanan tarzda kişilerseniz size vitrin de lazım, konsol da orta sehpa da. Koltukların altı süpürge girebilir ölçüde olsun bu arada.
Koltukların fiyatları birbirine yakınmış, hangisini daha çok beğendiyseniz onu alın. Artık evde koltuk yıkama hizmeti verenler rahat bulunuyor, sabah temizliyorlar akşama kurumuş oluyor, leke kısmına takılmayın yani.
Marangozlar bazen bitmiş üründen daha fazla fiyat çıkarıyorlar. İşçiliğini bildiğiniz, tanınan bir marangoz ise yaptırın tabii, kalitesini de, rengini de kendiniz belirlersiniz.
Kadınlar günü geliyor, siz eksikleriniz için liste yapın, ürün-fiyat bilgisi belirleyin, 8 martta indirime girenleri alırsınız.
Perde pahada tutan şeylerden, geçen sene salona ve mutfağa yaptırdım, 4000 tl tuttu, mutfak zaten balkon kapısı ve bir tane cam, saçma fiyatlar yani.