Merhaba arkadaşlar. Evleneli birkaç ay oldu başka ilde bekarlık eşyalarımla yaşıyorduk, cok az eşyam vardı onlar da tek kişilik ve eskiydi zaten. şimdi başka ile taşındık evimiz kira ve çok eksiğimiz var ev boş. Çok pahalı şeyler istemiyoruz kiradayız zaten. mesela bi oturma grubuna 10 bin veremem.Sizlere birkaç bir şey sormak istiyorum
1. Vestiyer, vitrin,konsol,şifonyer,orta sehpa kullanılıyor mu, gerekli mi sizce?
2. Oturma grubu: izmir( yataklı sandıklı-sert ve silinebilir kumaş-ahşap ayak-7 bin) inegöl (sandık yok yatak ise sırt dayama yeri çevirmeli olanlardan, yumuşak deri havasında kumaşı ve silinebilir-ahsap ayak-7 bin) ider ( yataklı sandıklı yumuşak kadifemsi kumaş-plastik ayak -7800) bu üçünü beğendim sizce hangisi olmalı
Yemek masası da 2500 4000 bandında açılabilir ahşap beğendim.
3. Bir gardrop,komodinleri ve şifonyer beğendim 6 bin normal mi?
4. Ortalama 700 kitap alabilecek kitaplık ve çalışma masası marangoza mı yaptırmalı?
5.ütü ve masası, fırın, elektrik süpürgesi yok iyi markalar ve uzun yıllar kullanılacak ürünler istiyorum.
6.mutfak eşyaları eksik
7.perde ve halı eksik
Kısacası kafam bi milyon çok karışığım. Ne yapmalıyım?
1. Vestiyer, vitrin,konsol,şifonyer,orta sehpa kullanılıyor mu, gerekli mi sizce?
2. Oturma grubu: izmir( yataklı sandıklı-sert ve silinebilir kumaş-ahşap ayak-7 bin) inegöl (sandık yok yatak ise sırt dayama yeri çevirmeli olanlardan, yumuşak deri havasında kumaşı ve silinebilir-ahsap ayak-7 bin) ider ( yataklı sandıklı yumuşak kadifemsi kumaş-plastik ayak -7800) bu üçünü beğendim sizce hangisi olmalı
Yemek masası da 2500 4000 bandında açılabilir ahşap beğendim.
3. Bir gardrop,komodinleri ve şifonyer beğendim 6 bin normal mi?
4. Ortalama 700 kitap alabilecek kitaplık ve çalışma masası marangoza mı yaptırmalı?
5.ütü ve masası, fırın, elektrik süpürgesi yok iyi markalar ve uzun yıllar kullanılacak ürünler istiyorum.
6.mutfak eşyaları eksik
7.perde ve halı eksik
Kısacası kafam bi milyon çok karışığım. Ne yapmalıyım?