Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba şuan transfer sürecindeyim. Şehir hastanesinde tedavi görüyorum. Doktor estrofem yazıyor fakat eczane vermiyor. Renkli reçete olarak girilmeliymiş, sağlık bakanlığı vermiyormuş. Bu durumu yaşayan var mı acaba?
Merhaba şuan transfer sürecindeyim. Şehir hastanesinde tedavi görüyorum. Doktor estrofem yazıyor fakat eczane vermiyor. Renkli reçete olarak girilmeliymiş, sağlık bakanlığı vermiyormuş. Bu durumu yaşayan var mı acaba?
Estrofemi doktor 2 kutuda yazsa sistem 1 e düşürüyor ve eczane ücretli bile vermiyor 2. Kutuyu
estrofem renkli reçeteyle alınıyor sadece
Bende yaklaşık 2 aydır 2.yi alamadım ayda 1 kutu sadece
Anneniz ablanız adına doktora yazdırıp alabilirsiniz
Ya kadın doğum doktoru yazacak ya da aile hekimi sertifikası olan aile hekimi yazacak yoksa eczane vermiyor sistem kabul etmiyormuş bende çok uğraştım artık söylediğim gibi yapıyorum
Bana doktor 4 kutu yazmıştı. 4 kutuyuda aldım. Reçetesiz alamıyorsunuz. Reçetede yazdığı sürece alabilirsiniz. Ancak depolarda stokları kolay bulunan bir ilaç değilmiş sanırım. Bizde bir kaç yere sorduktan sonra ulaşabildik.