• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estrofem

• Konu Sahibi Konu Sahibi nzs13
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nzs13

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
16
Merhaba şuan transfer sürecindeyim. Şehir hastanesinde tedavi görüyorum. Doktor estrofem yazıyor fakat eczane vermiyor. Renkli reçete olarak girilmeliymiş, sağlık bakanlığı vermiyormuş. Bu durumu yaşayan var mı acaba?

Merhaba şuan transfer sürecindeyim. Şehir hastanesinde tedavi görüyorum. Doktor estrofem yazıyor fakat eczane vermiyor. Renkli reçete olarak girilmeliymiş, sağlık bakanlığı vermiyormuş. Bu durumu yaşayan var mı acaba?
Ücretli de mi vermiyor canım. Doktoruna sor yine de belki yazar ya da başka eczaneye sor

Ücretli de mi vermiyor canım. Doktoruna sor yine de belki yazar ya da başka eczaneye sor
1 ay öncesine kadar doktor 3 kutu yazdığında 2 tanesini ücretli alıyordum ama şuan alamıyorum. Yeni gelmiş böyle bişey

Anladım canım elinde şuan hiç yok mu

Estrofemi doktor 2 kutuda yazsa sistem 1 e düşürüyor ve eczane ücretli bile vermiyor 2. Kutuyu
estrofem renkli reçeteyle alınıyor sadece
Bende yaklaşık 2 aydır 2.yi alamadım ayda 1 kutu sadece
Anneniz ablanız adına doktora yazdırıp alabilirsiniz
Ya kadın doğum doktoru yazacak ya da aile hekimi sertifikası olan aile hekimi yazacak yoksa eczane vermiyor sistem kabul etmiyormuş bende çok uğraştım artık söylediğim gibi yapıyorum

aile hekimi yazabiliyorsa bide ona sorayım deniyim şansımı ya yoksa iptal olacak dedi doktor bu ay

Ben yaşamıştım renkli reçete yazdırdım sgklı geçen sene 30 tl ye almıştım tedavi olduğunuz yere söyleyin Sgk lı yazsınlar

Bana doktor 4 kutu yazmıştı. 4 kutuyuda aldım. Reçetesiz alamıyorsunuz. Reçetede yazdığı sürece alabilirsiniz. Ancak depolarda stokları kolay bulunan bir ilaç değilmiş sanırım. Bizde bir kaç yere sorduktan sonra ulaşabildik.

Back
X