Estrofem

Kusagaccicekbocek

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2023
259
177
36
Opu öncesi estrofem kullanan var mı?Mayıs ayında berfu hoca muayeneye çağırmıştı,3 tane yumurta görmüştü,estrofem başlattı ,10 gün sonra gittiğimde 10 tane yumurta gördü, gayet güzel dedi ,adetimin 21. Günü tekrar estrofeme başlattı yakında yumurta toplama için ignelere başlayacağım,benzer süreç yaşayan var mı?

Estrofem yumurtalarla ilgili bi ilaç değil rahim kalınlığını arttıran bir ilaç
o yüzden rahim kalınlığı uygun olmayan herkes opu öncesinde ve taze transfer olacaksa opu sonrasında Estrofem kullanır
Rahim kalınlığı uygun olanlar kullanmaz

Estrofem yumurtalarla ilgili bi ilaç değil rahim kalınlığını arttıran bir ilaç
o yüzden rahim kalınlığı uygun olmayan herkes opu öncesinde ve taze transfer olacaksa opu sonrasında Estrofem kullanır
Rahim kalınlığı uygun olanlar kullanmaz
Günde kaç adet kullanıyorsunuz ben kalınlaştırma aşamasındada günde 3 adet içiyordum şimdi 10.haftaya gireceğim hâlâ günde 3 baş dönmesi halsizlik mide ağrısı yapıyor bende

Günde kaç adet kullanıyorsunuz ben kalınlaştırma aşamasındada günde 3 adet içiyordum şimdi 10.haftaya gireceğim hâlâ günde 3 baş dönmesi halsizlik mide ağrısı yapıyor bende
Transfer bekliyorum bende estrofem 4 gündür 3 adet içiyorum aynı belirtiler var mide yanması ve bulantı baş dönmesi halsizlik. Benm özellkle 3. Hapı içtikten sonra oluyor bunlar

X