Gebeliğe Hazırlık Estrofem veya Progestan Kullanan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mandalinaseverim

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
128
34
13
Kızlar merhaba doktor bu ay yumurta takibi yaptı ve dün kontrolümde yumurtamın çatladığını öğrendim
Bu ilaçları verdi estrofemi bir hafta progestanı 10 gün kullanmamı söyledi
Aranızda bu ilaçları kullanan var mı

Ikisinide kullandim progestani hala kullaniyorum estrofemi dondurulmus yumurta transferinde veriyorlar genelde tutunmayi kolaylastirsin diye progestani da dusuk olmamasi icin..Bence doktorunuz birak diyene kadar kullanmaya devam edin insallah guzel sonuclar alirsiniz

ins cnm hersey gonlunce olr. bende catlatma icin kullaniyorum. polikistik over hastasiyim
Amin canım teşekkür ederim. Rabbim senin de gönlüne göre versin. Acil şifalar versin inşallah. Herkesin sorunu farklı farklı. Bende hamile kalmamı engelleyen bir sorun yoktu ama eşim azospermi hastası. O yüzden tüp bebek denedik. Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah ♥️

Amin canım teşekkür ederim. Rabbim senin de gönlüne göre versin. Acil şifalar versin inşallah. Herkesin sorunu farklı farklı. Bende hamile kalmamı engelleyen bir sorun yoktu ama eşim azospermi hastası. O yüzden tüp bebek denedik. Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah ♥️
ins guzl haberler alirsiniz. cok hassas bi donemden vecigoruz. guzllkler bizimle olsn cnm.

Back