Kızlar merhaba doktorum bu ay yumurta takibi yaptı adetin 5 günü letu kullandım 5 gün kullanıp 12. Günü kontrole gittim bugün yumurtam 20m olmuş bana estrofem ve progestan verdi akşam saat 6 da çatlatma iğnesinin vurulmasını istedi nerdeyse 1.5 yıldır tedavi görüyorum bu ilaçları ilk defa kullanacam doktor bilgi vermedi bu ilaçları neden kullanmam gerekiyor önceleri de dupaston kullanıyordum
rahmin kalın ama Bn biraz daha kalın olmasını istiyorum dediO an sormadınızmı neden yazdığını
Gebelik oluşursa tutunmasını kolaylaştırmak için :) ben progestanı biliyorum bebek tutunursa düşük olmasını engeller o ilaç hatta ben 12. Haftama kadar kullandım endiselenmeKızlar merhaba doktorum bu ay yumurta takibi yaptı adetin 5 günü letu kullandım 5 gün kullanıp 12. Günü kontrole gittim bugün yumurtam 20m olmuş bana estrofem ve progestan verdi akşam saat 6 da çatlatma iğnesinin vurulmasını istedi nerdeyse 1.5 yıldır tedavi görüyorum bu ilaçları ilk defa kullanacam doktor bilgi vermedi bu ilaçları neden kullanmam gerekiyor önceleri de dupaston kullanıyordum
Soylemis zaten cevabırahmin kalın ama Bn biraz daha kalın olmasını istiyorum dedi
Kaç gün kullanmam gerektiğini filan söylemedi başı çok kalabalıktı açıkçası yazıp gönderdi bu estrofem bugün 4 tane iç dedi yarın bir tane iç dedi ama kaç gün kullanacam diğer progestan ilacını çarşamba kullan dedi mesela onu adete kadar mı kullanacam hiçbişi yazmadı demediSoylemis zaten cevabı
Progestani adete kadar kullan vajinal şeklinde mi yazmış yoksa ağızdan mi? Ağızdan yan etkisi oluyor sanırım vajinal daha etkili. Estrofem hakkında pek bilgim yok istersen onu adete kadar kullanmaKaç gün kullanmam gerektiğini filan söylemedi başı çok kalabalıktı açıkçası yazıp gönderdi bu estrofem bugün 4 tane iç dedi yarın bir tane iç dedi ama kaç gün kullanacam diğer progestan ilacını çarşamba kullan dedi mesela onu adete kadar mı kullanacam hiçbişi yazmadı demedi
Vajinal şeklinde yazmış yorumları hep okudum adete kadar kullanmış herkes Bnde öyle yaparım estrofem için bana bugün 4 tane al dedi yarın bi tane şeklinde devam et dedi kaç gün kullanacağımı söylemediProgestani adete kadar kullan vajinal şeklinde mi yazmış yoksa ağızdan mi? Ağızdan yan etkisi oluyor sanırım vajinal daha etkili. Estrofem hakkında pek bilgim yok istersen onu adete kadar kullanma
Tamam estrofemi de kullan bir tane şeklinde. Yok geç değil aşılamayı yumurta catladiktan 36 saat sonra yaparlar. Sende çatlatma ignenden sonra 36 saate ilişki yaşa o yüzden sana pazartesi demiş. Ama bence saati saatine ilişkini hesapla pazartesi akşama falan bırakma çünkü igneni erken vuruluyormussun gibi geldi. Ben akşam 11 de vurulmuştum. 36 saat sonra gündüz 11 de aşılama olmuştum. Tabi tutmadı nasipVajinal şeklinde yazmış yorumları hep okudum adete kadar kullanmış herkes Bnde öyle yaparım estrofem için bana bugün 4 tane al dedi yarın bi tane şeklinde devam et dedi kaç gün kullanacağımı söylemediçok yoğundu geçiştirdi anlayacağın yumurtamın 20m olduğunu söyledi akşam 6 da iğneni vur pazartesi Salı ilişki dedi bence ilişki günü bile çok geç anlamadım yani
Bnde aşılama olmayacak ama sadece iğne vuruldum onu da bugün akşam 6 da vuruldum. Sence ilişki zamanı nasıl olmalı bugün degerlendirmelimiyim ? Hayırlısı olsun herşey nasip Allahım insallah hepimize nasip ederTamam estrofemi de kullan bir tane şeklinde. Yok geç değil aşılamayı yumurta catladiktan 36 saat sonra yaparlar. Sende çatlatma ignenden sonra 36 saate ilişki yaşa o yüzden sana pazartesi demiş. Ama bence saati saatine ilişkini hesapla pazartesi akşama falan bırakma çünkü igneni erken vuruluyormussun gibi geldi. Ben akşam 11 de vurulmuştum. 36 saat sonra gündüz 11 de aşılama olmuştum. Tabi tutmadı nasip
Aşılama zaten eşinin spermlerini labaratuvarda yikiyolar sana enjekte ediyolar buna aşılama deniyor ilişkiye çok benziyor bence pek fark yok. Aşılama hariç bütün süreci yapiyosun zaten. Bence ignenden sonra 36. Saate ilişki yaşa. Spermlerinizin kalitesi düşmesin.Bnde aşılama olmayacak ama sadece iğne vuruldum onu da bugün akşam 6 da vuruldum. Sence ilişki zamanı nasıl olmalı bugün degerlendirmelimiyim ? Hayırlısı olsun herşey nasip Allahım insallah hepimize nasip eder
Tamam çok teşekkür ederimAşılama zaten eşinin spermlerini labaratuvarda yikiyolar sana enjekte ediyolar buna aşılama deniyor ilişkiye çok benziyor bence pek fark yok. Aşılama hariç bütün süreci yapiyosun zaten. Bence ignenden sonra 36. Saate ilişki yaşa. Spermlerinizin kalitesi düşmesin.