Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu gebelik olursa rahim in kalınlaşmasına yardımcı olur diye biliyorumkizlar estrofem kullanmak yumurtlamayi engellermi
biyerde okudumda cnm ondan sordum ben kullandim bu ay ama adet oldum acaba yumurtlama olmadimi diye dusundum saolOnu gebelik olursa rahim in kalınlaşmasına yardımcı olur diye biliyorum
peki hamile kaldinmi o ay cnmHayır engellemez ben estroferm kullandığım ay yumurta takibi yaptırmıştım.
suan hamilemisin pekiEvet kaldım ama dış gebelik oldu o dönem çok kötü günler geçiriyordum stresten dış gebelik geçirdiğimi düşünüyorum.
yaa uzuldum cidden cnm insallh tez zamanda olur benimde 5 yildir sorun yokken olmuyo iki de asilamam var oda olmadi 4 ay oluyo biraktim bende bir muddetHa
Hayır dış gebelikten sonra 2 kere daha hamile kaldım ama kalbi durdu ikisininde kürtaj oldum 1 yıldırda kalamıyorum malesef
İnşallah olur canım Allah gönlüne göre versin d vitamini kullanmanı tavsiye ederim yumurta kalitesini çok arttırıyor hatta eşinde kullansın belki faydası olur ovulasyon takibide yap mutlaka üzülme vakti var demekki bir süre aklından çıkar bu fikri kafan rahat olsun. Strestende olmuyor olabilir.yaa uzuldum cidden cnm insallh tez zamanda olur benimde 5 yildir sorun yokken olmuyo iki de asilamam var oda olmadi 4 ay oluyo biraktim bende bir muddet
evet ovulasyon testi aldim bu ay kullancam cnmİnşallah olur canım Allah gönlüne göre versin d vitamini kullanmanı tavsiye ederim yumurta kalitesini çok arttırıyor hatta eşinde kullansın belki faydası olur ovulasyon takibide yap mutlaka üzülme vakti var demekki bir süre aklından çıkar bu fikri kafan rahat olsun. Strestende olmuyor olabilir.
merhaba estrofemi progestanla birliktemi kullanıdnız doktorum bana da verdi ama progeatan önermediEvet kaldım ama dış gebelik oldu o dönem çok kötü günler geçiriyordum stresten dış gebelik geçirdiğimi düşünüyorum.
Hayır tek kullandımmerhaba estrofemi progestanla birliktemi kullanıdnız doktorum bana da verdi ama progeatan önermedi