• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Estrofem kullanan varmi kizlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

turko2727

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
1.560
1.195
83
38
bu ilacin faydasini goren varmi arkadaslar pko var bende tedavideyim bebek istiyoruz

bu ilacin faydasini goren varmi arkadaslar pko var bende tedavideyim bebek istiyoruz
bu ilacı neden kullanıyorsunuz, hiç bilmiyorum açtım okudum içeriğini ama bebeğin rahme tutunması için tüp bebekte kullanıyormuş bir de erken menopozda.

Merhaba arkadaslar bende klomen tedavisi görüyorum adetimin 5 günü klomene basladim adetim bitincede estrofeme basladim. 6 gün oldu estrofem biteli hala adet olmadim sizce hamile ola bilirmiyim. Estrofem bitikten kac gün icinde adet olmamiz lazim bilen var mi acaba

bebek tedavisindeyim klomenle bunuda verdi doktor 10 gun ic birak dedi

canim merhaba bana dr klomen verdi adetin 3.gunu basla 5 gun kullan dedi.bide benim adetin 15.gununden sonra kahverengi lekelerim basliyo kistim var buna engel olmak icn Estrofem vercem dedi. 10.gun basla 10 gn ic dedi. sen kullandnmi nasi yan etkisi yada faydasi oldugunu dusunuyomusn

canim merhaba bana dr klomen verdi adetin 3.gunu basla 5 gun kullan dedi.bide benim adetin 15.gununden sonra kahverengi lekelerim basliyo kistim var buna engel olmak icn Estrofem vercem dedi. 10.gun basla 10 gn ic dedi. sen kullandnmi nasi yan etkisi yada faydasi oldugunu dusunuyomusn
bende 10 gun kullanmistim rahim duvarını kalinlastiriyordu sanirim ne ise yaradi bende bilmiyorum birdaha kullanmadim canim

Back