T Tugcetrz Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2023 3 0 35 22 Aralık 2023 Konu Sahibi Tugcetrz #1 Merhaba elimde bir kutu hic acilmamis estrofem 2 mg var.son kullanma tarihi 2026 subat.İsteyen varsa gondermek isterim.
Merhaba elimde bir kutu hic acilmamis estrofem 2 mg var.son kullanma tarihi 2026 subat.İsteyen varsa gondermek isterim.
N nurwq_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2023 80 14 19 22 Aralık 2023 Konu Sahibi Tugcetrz #2 Tugcetrz .!.: Merhaba elimde bir kutu hic acilmamis estrofem 2 mg var.son kullanma tarihi 2026 subat.İsteyen varsa gondermek isterim. Genişletmek için tıkla... Cnm bende estrofem 2mg kullanıyorum doktorum perde ameliyatindan sonra iki ay kullanmamı soyledi fakat şuan 50 gün falan oluyor ben ameliyat olalı gebelik şüphem var ilacım da henüz bitmedi estrofemi kullansam sence sorun olur mu
Tugcetrz .!.: Merhaba elimde bir kutu hic acilmamis estrofem 2 mg var.son kullanma tarihi 2026 subat.İsteyen varsa gondermek isterim. Genişletmek için tıkla... Cnm bende estrofem 2mg kullanıyorum doktorum perde ameliyatindan sonra iki ay kullanmamı soyledi fakat şuan 50 gün falan oluyor ben ameliyat olalı gebelik şüphem var ilacım da henüz bitmedi estrofemi kullansam sence sorun olur mu
O ozo oz Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Aralık 2023 10 0 34 27 Aralık 2023 Konu Sahibi Tugcetrz #3 merhaba benim ihtiyacım var hem bu ilaca hem prolutex iğneye.ben de elimdeki gonalafı ihtiyaç sahibine vermek istiyırum
merhaba benim ihtiyacım var hem bu ilaca hem prolutex iğneye.ben de elimdeki gonalafı ihtiyaç sahibine vermek istiyırum
A annewithane Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2023 29 39 32 28 Aralık 2023 Konu Sahibi Tugcetrz #4 Tugcetrz .!.: Merhaba elimde bir kutu hic acilmamis estrofem 2 mg var.son kullanma tarihi 2026 subat.İsteyen varsa gondermek isterim. Genişletmek için tıkla... Merhaba hangi şehirdesiniz
Tugcetrz .!.: Merhaba elimde bir kutu hic acilmamis estrofem 2 mg var.son kullanma tarihi 2026 subat.İsteyen varsa gondermek isterim. Genişletmek için tıkla... Merhaba hangi şehirdesiniz
O oglumhsnhsyn Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Ekim 2023 54 8 28 29 Aralık 2023 Konu Sahibi Tugcetrz #5 ozo oz .!.: merhaba benim ihtiyacım var hem bu ilaca hem prolutex iğneye.ben de elimdeki gonalafı ihtiyaç sahibine vermek istiyırum Genişletmek için tıkla... Meraba gonal f yollarmisiniz
ozo oz .!.: merhaba benim ihtiyacım var hem bu ilaca hem prolutex iğneye.ben de elimdeki gonalafı ihtiyaç sahibine vermek istiyırum Genişletmek için tıkla... Meraba gonal f yollarmisiniz
T Tugcetrz Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2023 3 0 35 27 Ocak 2024 Konu Sahibi Tugcetrz #6 annewithane .!.: Merhaba hangi şehirdesiniz Genişletmek için tıkla... Merhaba istanbuk sariyer, kusura bakmayin bebegim hastaydi yeni bakabildim. Yakindaniz gelio alabilirsiniz
annewithane .!.: Merhaba hangi şehirdesiniz Genişletmek için tıkla... Merhaba istanbuk sariyer, kusura bakmayin bebegim hastaydi yeni bakabildim. Yakindaniz gelio alabilirsiniz
excited_mumy Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2016 305 407 36 2 Nisan 2024 Konu Sahibi Tugcetrz #7 Merhaba, benim de elimde 2 kutu estrofem var. Hediye edebilirim.
R o s e Benim hala umudum var 💕 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Eylül 2014 543 761 34 19 Nisan 2024 Konu Sahibi Tugcetrz #8 excited_mumy .!.: Merhaba, benim de elimde 2 kutu estrofem var. Hediye edebilirim. Genişletmek için tıkla... Mesaj kutunuza bakabilir misiniz? Estrofem duruyorsa yakınsanız ben elden alabilirim.
excited_mumy .!.: Merhaba, benim de elimde 2 kutu estrofem var. Hediye edebilirim. Genişletmek için tıkla... Mesaj kutunuza bakabilir misiniz? Estrofem duruyorsa yakınsanız ben elden alabilirim.
A Abcler Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2022 238 56 46 1 Kasım 2024 Konu Sahibi Tugcetrz #9 annewithane .!.: Merhaba hangi şehirdesiniz Genişletmek için tıkla... Mrblr elimde estrofem var ihtiyaci olan bana ulassin
annewithane .!.: Merhaba hangi şehirdesiniz Genişletmek için tıkla... Mrblr elimde estrofem var ihtiyaci olan bana ulassin