- 14 Haziran 2024
- 842
- 376
- 26
- Konu Sahibi pinkheartt
Hiç iştahımın olmadığı bir dönemdeyim aç karnına içmek tedavide olumsuz etki yapar mı kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay gerçekten sabahın köründe falan aşırı zor oluyo siz tüp bebek için kullandınız dimi hamike misiniz şimdicanım ben sabah 8 de atıyorum kahvaltı yapmıyorum o saatde sırf o ilacı içmek için kalkıyorum bir bardak süt çok az ekmek veya tuzsuz bisküvi atıyorum şimdiye kadar birşey olmadı yani öyle aşırı birşeyler yemek zorunda değilsin. Ama direk aç karnına da atma bence.
Evet gerçekten hiç yenmiyo sabahta siz tüp bebek için mi kullandınız hamile misinizBenim ilacımın üstüne tok yazmışlardı ama ben de sabah 8 de içiyordum. Bir lokma ekmek yiyip öyle içtim hep, hiçbir şey olmadı.
Aa bana tok yazdılar sizde tüp bebek için mi kullandınızBen aç karnına içiyor çünkü üzerinde aç karna yazmislar benim zaten size tık karna mı için dediler
Benim dr sabah 8 akşam 8 tok karna dedi. Sabah 8 olmadı da önemli değil kendine uygun sabah akşam 12 saat ara ile günde iki defa al önemli olan o dedi. Hergün aynı saate düzenli almak. Sabah 8 de kahvaltı yapmıyorum ilacı aç karna içiyorum genelde ama baş ucumda çiğ fındık ceviz var 4-5 tane içtikten yiyorum uzanmaya devam ediyorum. Bazen 1 saat aç kaldığı da oluyor bünyen kaldırıyorsa sıkıntı yok bencecanım ben sabah 8 de atıyorum kahvaltı yapmıyorum o saatde sırf o ilacı içmek için kalkıyorum bir bardak süt çok az ekmek veya tuzsuz bisküvi atıyorum şimdiye kadar birşey olmadı yani öyle aşırı birşeyler yemek zorunda değilsin. Ama direk aç karnına da atma bence.
Evet geçen hafta kullanıyordum. 12sinde transferim vardı ama progrsteron yüksek çıkınca transfer iptal oldu. Estrofemi bıraktım 5 gün oldu. Regl olmayı bekliyorum tekrardan başlayacağım.Evet gerçekten hiç yenmiyo sabahta siz tüp bebek için mi kullandınız hamile misiniz
canım ben sabah 8 de atıyorum kahvaltı yapmıyorum o saatde sırf o ilacı içmek için kalkıyorum bir bardak süt çok az ekmek veya tuzsuz bisküvi atıyorum şimdiye kadar birşey olmadı yani öyle aşırı birşeyler yemek zorunda değilsin. Ama direk aç karnına da atma bence.
Ay ilk defa aç için diyen gördüm ama demekki bu şekildede kullanıyor valla rahatladım sayenizdeEvet hatta beni sıkı sıkı uyardılar aç için diye hatta ve hatta dün çok açıktım dedim yarım saat önce içsem olur mu diye onlarda hayır her gün aynı saatte aç olarak icmelisin dediler
Valla bana öyle dediler canım reçetede aç karına içilir yaziyoAy ilk defa aç için diyen gördüm ama demekki bu şekildede kullanıyor valla rahatladım sayenizde
Ben günde 3 kere atıyoruö arada 8 saat olması için sabah 8 de atıyorum bugün test yaptım pozitif çıktı kan testim pazartesi günü.Ay gerçekten sabahın köründe falan aşırı zor oluyo siz tüp bebek için kullandınız dimi hamike misiniz şimdi
Aa hayırlı olsun kaçıncı gününüz bugünBen günde 3 kere atıyoruö arada 8 saat olması için sabah 8 de atıyorum bugün test yaptım pozitif çıktı kan testim pazartesi günü.
Teşekkür ederim bugün 10. günümAa hayırlı olsun kaçıncı gününüz bugün
Bencede öyle siz hamile kalabildiniz miHormon ilacı olduğu için aç ya da tok farketmez bence, aynı sorunu ben de yaşıyorum, akşam dozlarımda az aç, sabah dozlarımda direkt aç oluyorum ama ben alıyorum uyanır uyanmaz.
Bi de şöyle bi mantık var. Estrofem ilacını östrojen için alıyoruz. Kan tahlilinde östrojen baktırırken aç mısın tok musun diye sormuyorlar, günün her saati bakılabiliyor. O yüzden aç alınmalı ya da tok alınmalı diye bir şey olacağını zannetmiyorum.
Perşembe günü transfer oldum, haftaya cumartesi test vereceğim inşallah o gün buraya evet kalabildim yazabilirimBencede öyle siz hamile kalabildiniz mi
Ayy sizden güzel haber bekliyorum ilk denemeniz miPerşembe günü transfer oldum, haftaya cumartesi test vereceğim inşallah o gün buraya evet kalabildim yazabilirim